Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
Yemin ediyorum sanki ahmet arif kesen reyiz hesabinı ele geçirmiş gibiSakin ol bencefalcao sakat da değil. Gaza gelmişssin yine
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yemin ediyorum sanki ahmet arif kesen reyiz hesabinı ele geçirmiş gibiSakin ol bencefalcao sakat da değil. Gaza gelmişssin yine
![]()

Yok maalesefPeki bu kadri ve rodop'un daha önce bildiği transfer var mı?
Peki bu kadri ve rodop'un daha önce bildiği transfer var mı?
Devre arası işi daha sıkıntı olur kimi satsan yerini doldurman zor.6 ay kiralık devre arasında zorunlu satın alma yaparsın.
Ulan keske comolliye biz alsaydikda bu apdura ihtiyac olmasaydi
comolli bizle cosardi
6 ay kiralama diye bişey var mı cidden şimdi onu düşündüm6 ay kiralık devre arasında zorunlu satın alma yaparsın.
Yemin ediyorum sanki ahmet arif kesen reyiz hesabinı ele geçirmiş gibi![]()
Kardeşim başkan çok doluyum dedi ya konu bu comolli olayı görürsünüz.Eğer bu şikeciler taş koyuyorsa transfere, Albayrak gitsin Kolarovu alsın gelsin. Bu taraftar anca bu şekilde afferder onu.
Hodri meydan gidin alın gelin Kolarovu.
Bunlar albayraktan alıyorlar bilgiyiInsallah bunların dediği gibi olsun hiç güvenmiyorum bu muhabirlere
Ne oldu işine gelmeyince diğer cinsler gibi başka takıma yönlendirmeye mi başladın.Izleme kardeş git başka takip tut müthiş top oynayan. Iğrenç leş çöp gibi mahalle ağzı aşağılama kelimelerini de Galatasaray için kullanma!
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Comollinin yaptığı transferler de ortada ya. Hangisini takıma istersiniz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye ki, Mitroğlu devre arası geldi, şimdi de gitti.6 ay kiralama diye bişey var mı cidden şimdi onu düşündüm