Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 M vermek sıkıntı değil zaten FFP'de ekside tamamlama ihtimali sorun, Yunus ve Ömer Bayram'dan 5 Milyon kaldırabilir miyiz acaba
Yunusu bilemem genc ve uefanin patlama yapacak listesinde olan bir oyuncu şans vermeyecegimiz aşikar gerçi kimseyide memnun etmez bence o sebeple gidebilir guzel bir sonrakinsatistan pay koyarsakta tafindan yenmez. Ama ömer bence kalsın orta sahayi yedekler en azindan selcuk yerine oyuna girer diye ümit ederiz. Dinamizmde getirir, en azindan dizilis opsiyonu saglar. 1 milyondan fazla veren cikmaz hem neredeyse bedavayada oynuyor herif

Ne oldu işine gelmeyince diğer cinsler gibi başka takıma yönlendirmeye mi başladın.
Senin gibi her şeyi kabullenen taraftarlar olduğu sürece kulübün sırtından nemalanmaya devam edip kulubu batırmaya devam edecekler
Yol al ahmet bir arkadaş yazmış sana cevabı illaki görmüşündür. Futbol senin boyunu aşıyor trt spor da voleybol var hemde toplam maaşları 3 milyon etmiyor resital gibi oyun oynuyorlar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benfica porto maçı var kim geliyosa gelsin bize isterse messi gelsin şu maç keyfini veremez

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

A.Albayrak in bir gereksiz fotoğraf paylaşımı tam 5 milyon Euro ya mal olacak . Biz bu adamın yanlışlarına katlanmak zorunda miyiz ?
Ya foto deyip duruyorsunuz ne alakası var o fotoyla kardeşim papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamayın jardim bırakmak istemedi adamı monaco yetkilileri vazgeçti free vermekten demekki fotoyu görüp "way ibneler oyuncumuzla foto haa 5m isteriz' diyecek halleri yok aziz yıldırım la karıştırmayın profesyonel adamlar bunlar

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

GALATASARAY'dan ümidimi kestim

2-3 sene bir halt olmaz diyorum

kadromuz rezalet denilebilecek bir hal aldi

nzonzi topla bulustu kafasını kaldırdı sola döndu, simdi babel rakibinin uzerine gidiyor ve bir çalım babel ceza sahası içinde falcaoyu göruyor ve falcao muhtesem bir bitiris ile golu atıyor.

Kadir Çetinçalı ve Süleyman Rodop, Falcao geldi demis hatta maçtan sonra açıklanacakmış.
Şimdi bu 2 adam en güvenilir adamlar Abdürrahimle falan çok yakınlar ama ben o kadar kez ümitlenip hüsrana uğradım ki artık açıklanana kadar inanmayacağım.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne oldu işine gelmeyince diğer cinsler gibi başka takıma yönlendirmeye mi başladın.
Senin gibi her şeyi kabullenen taraftarlar olduğu sürece kulübün sırtından nemalanmaya devam edip kulubu batırmaya devam edecekler
Olumlu gördüğünüz iyiye giden durumlar var mi? Bazen gayet haklı yorumlarda bulunuyorsun rdasim ama zaten her yorumun negatif. Pozitif yorumlarin, görüşlerin var mi acaba transferler hakkinda yönetim hakkında vs

nzonzi topla bulustu kafasını kaldırdı sola döndu, simdi babel rakibinin uzerine gidiyor ve bir çalım babel ceza sahası içinde falcaoyu göruyor ve falcao muhtesem bir bitiris ile golu atıyor.

Santra sonrası uzun topla çıkıyor rakip. Marcao araya girmeye çalıştı, pasi rakibe gitti bir ara pas gol. :-) böyle maç 7-4 filan biter kazaniriz:-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt