Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boufal'ı istesek alırız ya niye girişimimiz yok anlamıyorum tam aradığımız adam aslında

buna kimse inanmaz
Bence bu da doğru olabilir.
Diagne'yi satmamiza engel olduklarida olabilir
Sonuçta onlara sadece şampiyonluk yetmiyor aynı anda bizide çeke bildikleri kadar dibe çekmek istiyorlar.
Geçen sene yaşadıkları o kadar zoruna gittiki tüm medya gücünü ve ekonomik gücünü bizi engellemek için kullanıyor ve kullanmaya devam edecek.

Geçen hafta marcao'ya arka arkaya çıkan 2 sarı kart sence onların stoperlerine o kadar rahat cikarmiydi.

Bu Yagiz cok basarili bir muhabir, daha genc ama suan en iyisi. Muhabirlik dersi veriyor adam

Habertürk’te yan yana çalıştık 4 ay Yağız Abi ile. Çok kral adamdır aynı zamanda. İşini de iyi yapar. Avrupa’dan kaynakları da vardır. İyi Eskişehirsporlu’dur. Fenerbahçe’yi desteklediği kadar destekler EsEs’i. Zamanında Ocak transfer döneminin son günü Luyindama ile ilgili soru sormuştum WhatsApp üzerinden. Bana Florya’da belgeleri hazırlanıyor kardeşim. Yetişirse imza gelecek demişti transferin bitmesine 7 saat kala. Yani Galatasaray ile ilgili de sallamaz. Pompalama haber vermez. Severim kendisini.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ahmet Bulut ve Mendes ikilisine komisyon ödenmeyecekse, Monacoduğumun çocuklarına bonservis ödemekte bir behis yok beyler.

Hangi abartı tepkiden bahsediyorsun sen ya? Senin çapın ne de al-sat varken 5 milyon euro parayı 33 yaşındaki adama gömüyorsun? Satacak adam bulamadın diye geçen yıl sezona santraforsuz girmiş takımsın, 3e Yunus 5e Linnes demekle oyuncu satılmıyor.

Satılır merak etme. 6 milyon para mara değil bizim kadroya göre. Zorda kalınsa satılacak bir sürü adam var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hangi abartı tepkiden bahsediyorsun sen ya? Senin çapın ne de al-sat varken 5 milyon euro parayı 33 yaşındaki adama gömüyorsun? Satacak adam bulamadın diye geçen yıl sezona santraforsuz girmiş takımsın, 3e Yunus 5e Linnes demekle oyuncu satılmıyor.

Şu yaş sorunu geçin bence. Adam yaşlıdır bir halt yapmiyordur saçma olur. Sevilla fernandoyu bayıldı 4.5. falcao vermezsen iyiydi ama olaylar bu saatten sonra dönmez. Bu yönetimin sacmaligini değiştirmez pekala. Falcao olunca ve gelir ise gerçekten şu anda buna takmam.

buna kimse inanmaz
Bende inandım rekdaşım. Hem Banega hem Falcao trasferlerinde olağanüstü durumlar yaşandı. Tüm dünya yazılı görsel basını yüzde yüz dedi resmen ikisi içinde. Hadi 2-3 ü kolpa tüm dünya mı kolpa. Albayrak resim cektiriyor, Falcaonun ta kendisi Cimbombom yazıyor ... ve daha nicesi. Koskoca ikinci başkanımız resim cekiyor ve iş bitti diyor, birden hocası bırakmicam diyor, 2 aydır aklın nerdeydi andaval.
Ben kesinlikle ama kesinlikle pis işler dödüğüne eminim. Başkanda dedi cok doluyum diye.
Bende kızıyordum yönetime ve Albayraga ama durum buysa yapılacak tek şey sonuna kadar savaşıp destek olup şu işi halledip, seneye mayısta yağlı bir kazığa oturtmalıyız bu hibineleri.
Önce şu Kolarovu almakla başlayalım, olmadı yedek oturturuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt