Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var tabi.
Seri-nzonzi-marcao-lyundama gibi oyuncuların maliyetleri gayet iyi.
Yönetimin uzun bir aradan sonra artıya geçmesi de gayet güzel.

Ama bunların hepsi hala çok yetersiz kalıyor.

bunları dahi yapabilecek başka bir aday-yönetici çıkmaz bizim üyelerden. o yüzden şükretmek lazım halimize

Habertürk’te yan yana çalıştık 4 ay Yağız Abi ile. Çok kral adamdır aynı zamanda. İşini de iyi yapar. Avrupa’dan kaynakları da vardır. İyi Eskişehirsporlu’dur. Fenerbahçe’yi desteklediği kadar destekler EsEs’i. Zamanında Ocak transfer döneminin son günü Luyindama ile ilgili soru sormuştum WhatsApp üzerinden. Bana Florya’da belgeleri hazırlanıyor kardeşim. Yetişirse imza gelecek demişti transferin bitmesine 7 saat kala. Yani Galatasaray ile ilgili de sallamaz. Pompalama haber vermez. Severim kendisini.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş habertürkte kalem olarak mı çalıştın.

Şimdi neden sormuyorsun misal, duyum istesen belki adamın kulağına giden bişey vardır.

Bende inandım rekdaşım. Hem Banega hem Falcao trasferlerinde olağanüstü durumlar yaşandı. Tüm dünya yazılı görsel basını yüzde yüz dedi resmen ikisi içinde. Hadi 2-3 ü kolpa tüm dünya mı kolpa. Albayrak resim cektiriyor, Falcaonun ta kendisi Cimbombom yazıyor ... ve daha nicesi. Koskoca ikinci başkanımız resim cekiyor ve iş bitti diyor, birden hocası bırakmicam diyor, 2 aydır aklın nerdeydi andaval.
Ben kesinlikle ama kesinlikle pis işler dödüğüne eminim. Başkanda dedi cok doluyum diye.
Bende kızıyordum yönetime ve Albayraga ama durum buysa yapılacak tek şey sonuna kadar savaşıp destek olup şu işi halledip, seneye mayısta yağlı bir kazığa oturtmalıyız bu hibineleri.
Önce şu Kolarovu almakla başlayalım, olmadı yedek oturturuz.

Bence de Fenerle alakalı burası

ECwNPFMW4AEzcnX

Fener Ozan Kabak'i almis :d

Falcao'ya 4 telles, 3 bruma, 2 onyekuru parasi veriyoruz. Batmaya mahkum bu kulüp

Geçen sene slimaniyi fenere getiren sportif direktörün bu sene arkadaşına göndermesi peşine onyekuruya salça olup biz almayalım diye monaconun kullanılmış olması. Falcaonun işinin uzaması bir adet karaktersiz pezevenk yüzünden mi yani. Bana mantıklı geldi o halda kardeşim 300-500 bişeyler verip sende pislik menajerlerle sadece fiyat artırması konusunda anlaş racon buysa kullan.

Renktaş habertürkte kalem olarak mı çalıştın.

Şimdi neden sormuyorsun misal, duyum istesen belki adamın kulağına giden bişey vardır.

Habertürk.com spor bölümünde editördüm hocam stajyer olarak. Bir ara yoklarım yine Yağız abiyi Falcao ile ilgili. Ama bizim takım ile ilgili haber almak aşırı zor olduğu için adamlara da yazık. Başkan KAP bekliyoruz demişti Emre Mor ile ilgili. Adam 2 hafta sonra geldi. Bunda da Apo %99 dedi. Şimdi görüyoruz %99’mu değil mi?

Satılır merak etme. 6 milyon para mara değil bizim kadroya göre. Zorda kalınsa satılacak bir sürü adam var.

Kolay değil; yine de umarım öyle olur.
Şu yaş sorunu geçin bence. Adam yaşlıdır bir halt yapmiyordur saçma olur. Sevilla fernandoyu bayıldı 4.5. falcao vermezsen iyiydi ama olaylar bu saatten sonra dönmez. Bu yönetimin sacmaligini değiştirmez pekala. Falcao olunca ve gelir ise gerçekten şu anda buna takmam.
Dostum FFP al-sat varken senin bu sularda yüzmeye hakkın yok, FFP olmasa ver al umrumda olmaz ancak sırf o mevzu yüzünden santraforsuz sezona girdik, o santraforsuzluktan en az 2 galibiyeti kaçırıp 5.4 milyon eurodan olduk, yani sıkıntı yaratıyor doğru yönetememek.

Geçen sene slimaniyi fenere getiren sportif direktörün bu sene arkadaşına göndermesi peşine onyekuruya salça olup biz almayalım diye monaconun kullanılmış olması. Falcaonun işinin uzaması bir adet karaktersiz pezevenk yüzünden mi yani. Bana mantıklı geldi o halda kardeşim 300-500 bişeyler verip sende pislik menajerlerle sadece fiyat artırması konusunda anlaş racon buysa kullan.

Cmon heis,,,,....

Şu yaş sorunu geçin bence. Adam yaşlıdır bir halt yapmiyordur saçma olur. Sevilla fernandoyu bayıldı 4.5. falcao vermezsen iyiydi ama olaylar bu saatten sonra dönmez. Bu yönetimin sacmaligini değiştirmez pekala. Falcao olunca ve gelir ise gerçekten şu anda buna takmam.

hahahahha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt