Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Habertürk.com spor bölümünde editördüm hocam stajyer olarak. Bir ara yoklarım yine Yağız abiyi Falcao ile ilgili. Ama bizim takım ile ilgili haber almak aşırı zor olduğu için adamlara da yazık. Başkan KAP bekliyoruz demişti Emre Mor ile ilgili. Adam 2 hafta sonra geldi. Bunda da Apo %99 dedi. Şimdi görüyoruz %99’mu değil mi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sen varya efsane bir dönemde duyumcu olma fırsatını kaçırmışsın. Ne akardı varya instagramda bi 20 bin bankon olurdu sonra gelsin reklamlar sadece oturduğu yerden aylık 3-5 bin lirayı tekmelemişsin. Devre arasında bu fırsatı bence değerlendir.

Falcao'ya 4 telles, 3 bruma, 2 onyekuru parasi veriyoruz. Batmaya mahkum bu kulüp

30 milyonluk adama kira bedeli yok nzonzi, 25 milyonluk adama 1,5 veriyoruz kiralama. Batan kulüp görmedim merak etme. Ffp kriteri yok maaşlarda ayrıca maaş bütçenin epeyce azaldı. Geçmiş senelere göre.

Başarının gelmedi zaman her türlü istersen her oyuncun 1-2 milyon alsın yine kriz Yaşarsin. Başarı için yine harcama yapiyorsun sonucta.

Falcao gibi 3_4 oyuncun varsa ve ffp de isen eyvallah. Başarı gelir ise çok farketmez, gelmesede farketmez 1 istasna oyuncudan

Bakın bu Diagnenin elde kalmasındada bu şerefsiz haysiyetsiz onursuz şuursuz nursuz şikecilerin parmağı vardır.
30 tane gol atmış, 27 yaşında milli bir forvete kimse 15 mil. veremicek ha, ulan herhangi kümede kalmaya oynayan bir İngiliz takımı bile alır, gerekirse 2. veya 3. Forvet yapar ama kesinlikle alır. 15 milyon onlar için çerez parası.

5 M verirsek 6.4 M ekside olacağız benim bildiğim zararla kapatma lüksümüz yok, kafam karıştı.

halimiz harap

tek umudumuz GS idi
Ulan senin bok atmadığın adam mı var Onyekuruyla Feg'e de neler dedin ikisi seni şampiyon yaptı. O bok attığın Mariano sana minimum 2 tane deplasman aldırdı, Nagatomo en kritik maçta rakibin en iyi herifini kitledi. Bir haltı beğenmiyorsunki Messi gelse ne yazar.

Falcao gelir kralhandinho giderse falcaoya kimse gol attiramaz, ins gitmez

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Sistemli ve düzenli olarak Galatasaray’a saldırı yapıldığını söylüyor başkan ki daha bir kaç gün önce ben de böyle söylemiştim. Burada da mevcut.

Sistemli olarak her gün buraya gelip Galatasaray’ın herhangi bir oyucusuna, teknik direktörüne, yönetimine ve dolayısıyla da ısrarla Galatasaray’a saldıran arkadaşlar var.

2 kez şampiyon olmuş takımla ilgili 1 tek olumlu cümle yazmaktan dahi imtina eden çok büyük Galatasaraylılar bunlar. Akbaba gibi çöreklenmişler maç kaybetsek de yangın çıkarsak derdindeler.

Takımla ilgili söyleyecek tek olumlu cümlesi, takımın iyi olması için ürettiği boş dahi olsa tek fikri olmayan adamlar taraftar değil olsa olsa kibirli müşteridir. Hiç gereğiniz yok. Hatta keşke Fenerbahçe’yi tutsanız. Bazılarınız antu’da ödül alır yazdıkları ile. Tam oradaki kötü niyet mevcut. Gören de görüyor zaten.

Her kim kalırsa bu kadroyu ve teknik ekibi destekleyeceğim ben bu yıl. Bu endüstriyel futbol beni gerizekalı bir müşteri yapmayacak. 2 forma aldılar diye sabah akşam müşteri her zaman haklıdır mottosuyla kuruma vurmak samimiyetsizlikten, taraftar olamamaktan öte bir orta doğulu kibridir. Düşünce özgürlüğü diyenin de kalbini kırarım. Bu takımla ilgili 1 olumlu cümle kuramıyorsanız gidin City Arsenal izleyin güzel kardeşim. Sizin sözde haklı müşteri ezikliğinizi dindirecek, başarılı, çok iyi oyunlar oynayan takımlar bunlar. Tam sizlik. Hintlilerle nasıl güzel hizmet aldığınızı, Araplarla ne güzel oyunlar oynandığını tartışırsınız. Müşteriye hizmetleri de harika. 😏

Ulan senin bok atmadığın adam mı var Onyekuruyla Feg'e de neler dedin ikisi seni şampiyon yaptı. O bok attığın Mariano sana minimum 2 tane deplasman aldırdı, Nagatomo en kritik maçta rakibin en iyi herifini kitledi. Bir haltı beğenmiyorsunki Messi gelse ne yazar.
bu sene o bekler tel tel dökülecek

akhisara karsi bile fark yaratamayan iki bekten söz ediyoruz

30.saniye marianonun denizlide adam tutamadigini hatirlatirim 30.saniyede.

Ya şimdi hakikatten düşündümde falcaoyu bilememde onyekuru işinde kesin parmağı var yoksa ne alaka lan monaconun gidip onyekuruya salça olması. Hemde bir anda bu işin ortaya çıkması. Kesin bu yavuşak soktu adamın aklına banko eminim bruma içinde psvde bağlantısı vardır şu an hala transfer olmasa kiralık peşine bir şekilde düşmüştük hoca hızlı patlama yapan açık oyuncusunu sever bu sene o da yok.

Şöyle bir bakınca istenmeyen adam emre mor'un bir anda bir menajer yüzünden işinin uzamasıda var

bak içime hakikatten kuşku düştü şimdi

Lewandowski tam bir powerfull striker ya... Yaremchuk'u alsaydik bizim lewamiz olabilirdi!

——————————————————

bu sene o bekler tel tel dökülecek

akhisara karsi bile fark yaratamayan iki bekten söz ediyoruz

30.saniye marianonun denizlide adam tutamadigini hatirlatirim 30.saniyede.
30.saniye adam tutmak için biraz erken bi süre bence

——————————————————

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt