Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne çıkıyormuş yarın, tak kafyla, tak bir sağ ayakla, tak bir sol ayakla, tak bir tane penaltıyla sallıyormuş 4 gol. Hepimiz şok. Stad iniliyor
Radamel Falcao,
Radamel Falcao,
S*ktir git gelme,
Bizde var Diagne,
30 santim hemde

Yarınki maçta tepki olmasın diye ısmarlama haber yaptırıyorlar. Çıkan dedikodulara inanmayın, maçta gereken tepkinizi ortaya koyun. Yoksa bir sezona daha tıpkı geçen sezon gibi forvetsiz başlarız.

Seref yazdi twitter
Tamamda hersey durulmuş herkes gelmeyeceğini bir şekilde kabullenmişken niye sönmüş ateşi alevlendirdi bu herifler. Daha kötü değil mi sadece maçta mı tepki verince olay oluyor veya yılın son maçı mı? Futbol-basket -açılış- özellikle sosyal medya yok mu

Şeref Aydın ısmarlama haber diyor Falcao haberlerine. Bugünki basın toplantısında Falcao soruları bilinçli olarak engellenmiş

Hakkaten maç sonrası açıklama yapılacak olayı biraz saçma geldi bana da, iş bittiyse şimdi açıklarsın.

Tepki gelecek diye yemliyorlar belliki.

hatta maç öncesi motivasyonu artırır işin bittiğinin açıklanması

şu anda maç öncesi olumsuz atmosfer olmasın diye çalışıyorlar

çok da haksız sayılmazlar açıkçası

Psikolojik olarak olur. Maça 24 saat kalmış özelliklede Falcao gibi bir adam açıklarsan yarın yarım akıllı Diagneden gol bekleme
İş bittiyse o haber Diagne'ye zaten ulaşır gizleyemezler kolay kolay. Zaten Falcao gelse Diagne de kalacak şu anki görünüm bu.

Ya şeref'e twitterdan yazmıştım zamanında eskiden kulüpte çalışan arkadaşlar vardı sonra istifa ettiler dedi, bi şey falan bildiğini sanmıyorum açıkçası. Gelebilir de gelmeyebilir de ama şeref'in demesiyle ısmarlama haber olduğunu düşünmem, kaldı ki ısmarlama olsaydı ultraslan yazmazdı.

Yarınki maçta tepki olmasın diye ısmarlama haber yaptırıyorlar. Çıkan dedikodulara inanmayın, maçta gereken tepkinizi ortaya koyun. Yoksa bir sezona daha tıpkı geçen sezon gibi forvetsiz başlarız.

Seref yazdi twitter

Ya şimdi bozacağım ağzımı geçen salı Falcao geliyor diyen dedem miydi? Bir de utanmadan hala bu konu hakkında konuşuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt