Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim ki yönetim yarın gelebilecek tepkileri önlemek için yalan haber servis ettiriyor . Bunun gerçek olmadığını Şeref Aydın nereden bilecek cidden merak ediyorum. Kaynağı hakkaten çok sağlam olmalı.
Yahu tamam yarın engellediler diyelim, hiçmi oynamicaz bu Arenada maç. Malmıyız, aptalmıyız unutucaz. Ismarlama haber falan değildir.

bu adamın bedavaya alınması zaten büyük bir olay olurdu ki bedava olsa başka kulüpler de salça olurdu. 3 mü olur 5 mi olur. verin parasını alın arkadaş. sene boyu diagne ile geçmez, tek başına diagne ile şampiyon olunmaz, cl'de gol falan atamaz. falcao gelir cl'de 1 maç bile olsa şapkadan tavşan çıkarsa bonservisini karşılar. bu iş çok uzadı, verin bonservisini alıp gelin

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şl de 2 mac kazansak parası çıkar.diagne ile sıfir çekeriz

Yönetim ultraslani mamalamis belli ki. Terra pizza yedirirler artik. Ultraslan da yönetim de unutmasın Galatasaray taraftari ultraslandan da büyüktür. Sabrımızı zorlamayın. Çok pislik bir yaklaşım bir taraftar grubuna açıklama yaptırmak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben komisyonunda bize girecegine eminim. Dunyanin hicbir kulubu, Diagne gibi bir copu satmiyorsa komisyona para vermez. Monaco’nun boyle birsey yapmasi icin hicbir sebep yok.
Adamlar zaten aylardır falcaoyu bonservissizde olsa gitsin diye oraya buraya bakınıyorlardı. Temmuz ayında bonservisi ver gidelim deseler takla atardı monacıo. Mendes gibi futbol piyasasını elinde oynatan biri için çok zor işler değil yaparlar bir protokol veya elindeki heriflerden birini kopar getir derler alır verir yani o işlere takılmamak lazım.
Büyük ihtimal verilecek para direkt mencesin cebine girecek. Menajerlik zaten böyle bir iş oradan beleşe alıp başkasına sokuyor öbür taraftan alıp bir başkasına şeklinde kendi parasını çıkarıyor herif.

Takip edemedim ne demiş şeref

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Twitter hesabından yazmış. Ben görmedim. Yönetim yarınki maçta olabilecek tepkilere karşı yalan haber servis ettirmiş yazdığına göre. Rodop, Çetinçalı ve Zeki Uzundurukan 5 milyon bonservis karşılığı anlaşma tamam diye haber yaptılar öğleden sonra.

bonservis vereceksek nasıl dengeye geleceğiz merak ediyorum.

2 aydır 3 milyonu kapatamadık. devre arasında bunun üzerine bir de 5 milyon eklenecekse nasıl dengeye geleceğiz acaba

inşallah patlamayız

33 yaşında ronaldo 105 e gitti falcao ronaldonun 2 tık altı 5 milyon normal beyler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Menejerlere komisyonu Monaco ödeyecekse, biz ödemeyeceksek aynı hesaba gelir. Menejerler oyuncuyu sfır bonservisle çıkarsalardı bu paraya yakın bir bedeli menejerler bizden alırdı. Sonuçta o para öylede böylede bizden çıkacaktı. Şimdi tek kötü tarafı FFP ye 5M daha yazacak..

Söylenen şu , Falcaoya sezon başında bonservisini al takım bul demişler.
Şimdi 5 milyon istemeleri harbiden absürt.
Yarın öğreniriz maçtan sonra herşeyi.

Yarın her türlü sonuçta taraftar falcaoyu sorar abdürrahim albayraka maçtan sonra da yalan doğru mu anlarız bekleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt