Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar herkes”dün yaptığınız programda Falcao İçin Galatasaray bonservis vermeyecek” dediniz diye soruyor. Galatasaray Monaco ya bonservis ödemiyor. Ocak ayında Monaco ‘ya ödenecek paranın büyük kısmını Fransız takımı menajerlere ödeyecek. G.Saray menajerlere ödeme yapmayacak

Ne luks ne luks...

Isim olarak Falcao neyse Robinho da yurtdisinda ayni seviyededir diye dusunuyorum. Falcao icin son aylardir yanip tutusmamizda aşikar. Nekadar son seneler kariyeri bitmeye yakin olsada buyuk bir isim. Ve bu isim suan yedek. Dembe Ba da suan Diagneli Galatasaray icin guzel bir alternatif olabilirdi.

Bence bir yedek icin gayet buyuk isimler bunlar

Baglasan durmam
bEnim oL desen olmam
HAdi kal deseN kalmam
sana hic birsey vad etmedim ki
baglasan DurmAm 👍🏼😆👌

Baglasan durmam
bEnim oL desen olmam
HAdi kal deseN kalmam
sana hic birsey vad etmedim ki
baglasan DurmAm 👍🏼😆👌
68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652...webp

Isim olarak Falcao neyse Robinho da yurtdisinda ayni seviyededir diye dusunuyorum. Falcao icin son aylardir yanip tutusmamizda aşikar. Nekadar son seneler kariyeri bitmeye yakin olsada buyuk bir isim. Ve bu isim suan yedek. Dembe Ba da suan Diagneli Galatasaray icin guzel bir alternatif olabilirdi.

Samattayı kacirmayacaktik rengo

Bence değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt