Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu habere bakılırsa bunlar Falcao yu 1 senedir istiyor

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Josip Ilicic ismini duydum ama imkansız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonluk sayısında 14 yıl boyunca şampiyonluk görememiş olan bir takımın gerisinde kalmış aciz bir camianın gittikçe kendisini küçültmesini canlı canlı izliyoruz.

32 yaşında Gustavo ve 39'luk Emre. Önlerinde 31 yaşında Kruse

Şunu biz yapsak cidden yönetim istifa sesleri yükseliyordu

yükselmeli zaten çünkü benzerini yapıyoruz.

babel 33
gelirse falcao 33

bekler 32 33

yedek diye aldığımız jimmy ve adem 30 ve 32

işte bizde sıkıntı orta yapamıyoruz Falcao gelirse ne yapacak orta yapmalıyız bol bol
Bekler formsuz ve orta konusunda beceriksizler adam gibi kesemiyorlar orta alanda geçen sene Ndiaye ve Fernando havadan Diagne'ye nokta atışı atabilecek futbol becerileri yok genel olarak oyun yapımız Diagne'ye farklı geldi umarım bu sene düzelir

Marsilyayi 2 senedir takip ederim taraftarindan dolayı sempatik gelir ama Çoğu kaybettikleri macta gustavo alan alamadigi icin boşta olan rakip oyuncusu yüzünden gol yiyorlardi.

Bayerndeki gustavo değil hatta wolfsburgdaki bile değil. Fifa oynayanlarda bilir stoper özel kartlari vardi adamin çünkü top yapabiliyor ve orta saha yerine bari defansi kapasin diye defansta da denediler.

Şuan fenerin saldırması işimize gelir çünkü sadece ismine bakip yanilacaklar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

32 yaşında Gustavo ve 39'luk Emre. Önlerinde 31 yaşında Kruse

Şunu biz yapsak cidden yönetim istifa sesleri yükseliyordu
fb günü kurtarma peşinde. ali koç bu sene şampiyon yapayım 2-3 sene daha en azından şampiyonluk beklemezler diye yaşlıda olsa 1-2 senede tam katkı sağlıcak adam arıyor işte.

Öz eleştiri yapmak iyidir,içimizde Winner bir karakter var bu doğru ama genel anlamda şımarığız.
Bu konuda kesinlikle hak veriyorum zaten bu yüzden başarılı kulübüz olmayan bir şeye tepki gösterdiğimiz sürece de başarılar gelmeye devam eder.

Gustavo iyi topçudur bok atmayın.
İyi geceler

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Muslera-Mariano-Donk-Luyindama-Nagatomo-Nzonzi-Seri-Feghouli-Jimmy-Babel-Diagne bu 11 i bekliyorum yarın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt