Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seriyi daha once hic izlemedim geldiginde col ovuluyordu izledigim maclarda dumduz bi adamdi Allahini seven anlatsin bu adam.neyi iyi yapar
İyi izlemedin bireysel oyununu herhalde.

Takım olarak iyi değiliz ki bu adam en iyi takım oyununa katkısı olan oyunculardan gösteriliyor dünyada.

Ortada takım olmayınca ve çok geride de oynatılması nedeniyle pek olumlu gözükmeye bilir doğal olarak...

Ama bu oynadığı maçlarda bile oyun aklı ortada net şekilde. Adam pass almadan passı atacağı istasyonları belirliyor kafasında. Bu tür oyun zekasına sahip bir oyuncu Türkiye'de yok şu an galiba.

Takım takım bütünlüğü yakalarsa daha net anlaşılır.

Dejavu oldu herhalde Falcao'yu aldık. Basında geçmeyen bi forvet daha aldık. Valla bu anı daha önce yaşadım sanki :D

sobolev 2.5+5 milyona bitmiş.Yayında ki arkadaş ön anlaşma yapıldı diyor. @Musap Aydinli

bunu alıyorsak + falcao gelecekse

diagne ne olacak ?

diagne kalacaksa ffp ne olacak ?

ffp'ye rağmen ekstra transfer yapacaksak bek ya da kanat olmasını yeğlerim. takım kağnı gibi, biraz atletizme ihtiyaç var.

@Semih Çiğdem sanırım seriden söz ediyosun.serinin 6 numara ile uzaktan yakından ilgisi olmadıgı gibi,çok defans yapan biri de değil zaten.fransada 8 oynadıgı macların videosu var 17 dakikalık vs.zaman ayır ve izle,fikir edinip öyle konus.bu sekilde saçmalamıs oluyosun kardeşim.seri avrupanın en iyi 8lerinden biri

bunu alıyorsak + falcao gelecekse

diagne ne olacak ?

diagne kalacaksa ffp ne olacak ?

ffp'ye rağmen ekstra transfer yapacaksak bek ya da kanat olmasını yeğlerim. takım kağnı gibi, biraz atletizme ihtiyaç var.

Diagne bir şekilde gidecek bence.Kiralık+zorunlu satın alma

bu basaksehir macı ile 2 saatim çalındı.ona üzülüyorum.bjk,fener,basaksehir zerre izlemem bundan sonra.

Sobolev'i izleyen var mı nasıl biri? Ben 2-3 sene önce ukraynali buletsa ve supriaha'yi izlemistim cok begenmistim bu ikiliyi eger bu da öyleyse gelsin, rus sanırım bu arkadaş

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt