Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şike sezonunda da bu Ersun vardı. Gene aynı pislikler dönecek ve bunlarla baş edecek tek adam hocamızdır o varken bunlar oyun oynayamaz yönetimde her durumda arkasında durması gerekir hocanın yem etmemelidir bu satılmış köpekler. Ayrıca biz de sırt çevirmemeliyiz kenetlenmiş bir Galatasaray ı kimse alt edemez burada. Bu sefer karşılarında Trabzon da olmayacak yok öyle yalandan şampiyonluk.. 6. Hafta rüzgar bizim arkamızda olacak

Bu sene şampiyon fb olur ali koç büyük baskı yaptı tff ye.Biz zaten ölüyüz gelen giden yeniyor.Bu halimizle şampiyonluk falan beklemeyelim hatta elim de olsa bu takımı clye göndermem hezimet yaşanacak bu yıl belli ki bunu görememek için kör olmak lazım.

Koca transfer dönemini Falcaoyla bitirdik ona yaniyorum
Diğer eksiklerimiz de unutuldu. Şu dramatik ve duygusal taraftarın artık kendisine bir çeki düzen vermesi gerekiyor. Takımın bekleri ağır kağnı olmuş. Tutturduk bir Falcao gidiyoruz bakalım.

Bugün maç sonu Falcao açıklanıyor he mi

Diğer eksiklerimiz de unutuldu. Şu dramatik ve duygusal taraftarın artık kendisine bir çeki düzen vermesi gerekiyor. Takımın bekleri ağır kağnı olmuş. Tutturduk bir Falcao gidiyoruz bakalım.

Aynen öyle renkdasim. Sag bek Sol Bel skorer Sol açik ve scout forvetiyle Lige girseydik Falcao gelmese de olurdu ama artik çok geç.

Dirar'in golunden sonra:

ECw2tTLXsAES-W4

ECw46zKXsAI8Hws
ulan nihatin ne isi var orda??? hadi senolu anlarimda, tffye bu adamin gelmesini cokmu aradik merak ediyorum!!!

Bu sene şampiyon fb olur ali koç büyük baskı yaptı tff ye.Biz zaten ölüyüz gelen giden yeniyor.Bu halimizle şampiyonluk falan beklemeyelim hatta elim de olsa bu takımı clye göndermem hezimet yaşanacak bu yıl belli ki bunu görememek için kör olmak lazım.
Bir bok olmaz fenerden demisti dersiniz,gereksiz gazla basladilar,cok defolari var .
Gazisehir zaten takim değil,dun maci izleyemedim ama basakin avrupa macina baktim cok kotulerdi. Bekleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt