Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özel bir firmada bilişim sistemleri mühendisiyim kafa basmıyor bir şey düşünmeye uygulamaya Milletle de aram bozuldu gidişatım iyi değil
Salla gitsin ya izle maçını bak keyfine. Biraz içki iç rahatla gevşe reis. Değmez bu komisyoncuların işine kafa yormaya

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

L'Equipe (25/08/2019)

Monaco Falcao dosyasında kayıp zamanı tekrar kazanmak istiyor

Petrov Falcao'nun kontratını uzatma fikrinden vazgeçmiş değil

Falcao her şeyden çok Galatasaray'a gelmek istiyor

Petrov için : Falcao gidecek olursa onun yerine bir oyuncu alınması şart. En iyisi Monaco'da kalması

Değişmeyen durum karşısında Falcao Jardim'e gitmek isteiğini tekrarkadı

Gelecek hafta başında iki külübün yetkilileri tekrardan görüşecek
Yeni haber mi

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

L'Equipe (25/08/2019)

Monaco Falcao dosyasında kayıp zamanı tekrar kazanmak istiyor

Petrov Falcao'nun kontratını uzatma fikrinden vazgeçmiş değil

Falcao her şeyden çok Galatasaray'a gelmek istiyor

Petrov için : Falcao gidecek olursa onun yerine bir oyuncu alınması şart. En iyisi Monaco'da kalması

Değişmeyen durum karşısında Falcao Jardim'e gitmek isteiğini tekrarkadı

Gelecek hafta başında iki külübün yetkilileri tekrardan görüşecek
Hani falcao geliyordu kardş

Neyini izleyecen ? Hazırlık kampında sakatlandı 1 maç oynadı sadece direk 11'e koyulmaz
Yav ben ilk 11'e direk koyalım mı diyoruz reis ? sadece Şener'i bir izleyelim dedim maçın son 20-30 dakikası alalım oyuna bir görelim ne durumda

Hem yerine oynayan Mariano&Linnes filan müthiş durumda mı sanki ? Mariano 'nun hazırlık kampı geçirdiğinden şüpheliyim

rami

pepelaughz.jpg

Yav ben ilk 11'e direk koyalım mı diyoruz reis ? sadece Şener'i bir izleyelim dedim maçın son 20-30 dakikası alalım oyuna bir görelim ne durumda

Hem yerine oynayan Mariano&Linnes filan müthiş durumda mı sanki ? Mariano 'nun hazırlık kampı geçirdiğinden şüpheliyim

Marianoyu sallada Linnes ligde bi şekilde götürecek

Tepki şart.
Rahat olun her ikiside olur.
İlk baş tepki veririsin sonra takımı desteklersin.
Orası dingonun ahırı değil.
Bu beceriksizlik tepki gerektirir.
Böyle diye diye bir türlü belimizi doğrultamıyoruz.

Bunlara kesinlikle tepki verilmeli..
İş işten geçtikden sonra tepki versen ne olacak..

Adam pişkin pişkin bende doluyum transfer dönemi bitsin konuşacağım diyor..
ben macin icinde verilmesine karsiyim abi. mac biter bitmez yapilabilir bu. 3 puan onemli suan. gidersin floryaya ordada protesto edersin. macin icinde bizi kaosa surukler bu

bende dinamik oyuncular istiyordum ama hoca set oyunu oynamak istiyor zannimca ama ben beklerden memnun degilim en az biri degismeli bence. kor topal gidecegiz. avrupada buyuk beklentim yok. uefaya gidersek bizim icin iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt