Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.194
- 39.460
- 3.993
ellerındeki 6 milyonu gustavoya gömerlerse ne gülerim eziklere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salla gitsin ya izle maçını bak keyfine. Biraz içki iç rahatla gevşe reis. Değmez bu komisyoncuların işine kafa yormayaÖzel bir firmada bilişim sistemleri mühendisiyim kafa basmıyor bir şey düşünmeye uygulamaya Milletle de aram bozuldu gidişatım iyi değil
Yeni haber miL'Equipe (25/08/2019)
Monaco Falcao dosyasında kayıp zamanı tekrar kazanmak istiyor
Petrov Falcao'nun kontratını uzatma fikrinden vazgeçmiş değil
Falcao her şeyden çok Galatasaray'a gelmek istiyor
Petrov için : Falcao gidecek olursa onun yerine bir oyuncu alınması şart. En iyisi Monaco'da kalması
Değişmeyen durum karşısında Falcao Jardim'e gitmek isteiğini tekrarkadı
Gelecek hafta başında iki külübün yetkilileri tekrardan görüşecek
Hani falcao geliyordu kardşL'Equipe (25/08/2019)
Monaco Falcao dosyasında kayıp zamanı tekrar kazanmak istiyor
Petrov Falcao'nun kontratını uzatma fikrinden vazgeçmiş değil
Falcao her şeyden çok Galatasaray'a gelmek istiyor
Petrov için : Falcao gidecek olursa onun yerine bir oyuncu alınması şart. En iyisi Monaco'da kalması
Değişmeyen durum karşısında Falcao Jardim'e gitmek isteiğini tekrarkadı
Gelecek hafta başında iki külübün yetkilileri tekrardan görüşecek
Yav ben ilk 11'e direk koyalım mı diyoruz reis ? sadece Şener'i bir izleyelim dedim maçın son 20-30 dakikası alalım oyuna bir görelim ne durumdaNeyini izleyecen ? Hazırlık kampında sakatlandı 1 maç oynadı sadece direk 11'e koyulmaz
Yav ben ilk 11'e direk koyalım mı diyoruz reis ? sadece Şener'i bir izleyelim dedim maçın son 20-30 dakikası alalım oyuna bir görelim ne durumda
Hem yerine oynayan Mariano&Linnes filan müthiş durumda mı sanki ? Mariano 'nun hazırlık kampı geçirdiğinden şüpheliyim
ben macin icinde verilmesine karsiyim abi. mac biter bitmez yapilabilir bu. 3 puan onemli suan. gidersin floryaya ordada protesto edersin. macin icinde bizi kaosa surukler buTepki şart.
Rahat olun her ikiside olur.
İlk baş tepki veririsin sonra takımı desteklersin.
Orası dingonun ahırı değil.
Bu beceriksizlik tepki gerektirir.
Böyle diye diye bir türlü belimizi doğrultamıyoruz.
Bunlara kesinlikle tepki verilmeli..
İş işten geçtikden sonra tepki versen ne olacak..
Adam pişkin pişkin bende doluyum transfer dönemi bitsin konuşacağım diyor..
Falcao kontrat uzatmayı reddetti yeni macera arıyor falan yazıyor o kadarBein Fransa Twitter haber girmiş mobildeyim biri çevirip atabilir mi
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yeni heyecan aramıyorum demiş uzatma teklifi için masaya bile oturmamış teklif dahi almamış.Bein Fransa Twitter haber girmiş mobildeyim biri çevirip atabilir mi
Komple takim ile calisiyorduSenerin sakatligi gectiyse mutlaka sans verilmesi lazim
Monaco nun sözleşme uzatma teklifini reddetmiş FalcaoBein Fransa Twitter haber girmiş mobildeyim biri çevirip atabilir mi
Linnes sanki çok mu iyi durumda reis ? Mariano&Nagatomo ne kadar kötü başladıysa sezona Linnes de o kadar kötü başladı benim gözümdeLinnes de var
ban yemeyi haketti benceHani falcao geliyordu kardş
Bein Fransa Twitter haber girmiş mobildeyim biri çevirip atabilir mi