Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1122ba393cab40ffa06281e2e24915ee.jpg

Duzenli ilk 11 cikmayan futbolculardan ne bekleniyor anlamiyorum. Linnes bu takimin gordugu en iyi yedek son 20 yilda. Ne alicagini biliyosun. Ne zaman hizli bir rakip kanadiyla karsilassak Fatih Hoca Linnes'e sariliyo. Biliyoki Mariano'yu madara edecekler. Nitekim son hazirlik macinda Linnes'le basladi. Herkes cemkirirken Mariano oyuna girdi ve gordukki Mariano macin basindan itibaren olsa cok daha agir madara olacakti. Mariano iyi topcu. Hele enerjisi yerindeyse kesinlikle ligin uzerinde bir bek. Ama Linnes'i de onun oynadigi kadar oynatmadan hele de yumusak rakiplere karsi oynatmadan degerlendirmek kiyaslama yapmak haksizlik. Son zamanlarda beklerimize karsi bir linc kampanyasi baslamis. Mariano-Nagatomo-Linnes 3'lusu halen bu ligin uzerinde bek rotasyonu. Son iki sampiyonlugun kilit maclarinin tamaminda bu adamlarin imzasi var. Kendinize gelin.

Şener bizde ancak kupa maçlarında oynar

Kötü Linnesi Şenere tercih ederim
Biz 1 senedir kötü Mariano'yu etkisiz Nagatomo'yu izliyorsak Linnes'in veya alternatif sayılmasa da Ömer-Emre'nin filan çok kötü olup bu adamlardan formayı alamadığı için izliyoruz

Benim gözümde Linnes Şener'den çok daha iyi durumda değil şu anda. Evet Linnes'i çok çok seviyorum tıpkı Donk gibi ama ikisi de Galatasaray'da ilk 11 oynayacak düzeyde değiller ...

35 yaşında adam almışlar konuşmaya bile gerek yok. gerçi bizim taraftara da bıraksan bizim 50 kat değerli stoper hattımızı bozar oraya cahill'i falan isteyenler olur yine aynı yaşta.

Ersun önde baskı oyun anlayışını benimsiyor geriyi genelde boş bırakırdı. Rami en iyi dönemlerinde bile tank gibi ağırdı.

Biz 1 senedir kötü Mariano'yu etkisiz Nagatomo'yu izliyorsak Linnes'in veya alternatif sayılmasa da Ömer-Emre'nin filan çok kötü olup bu adamlardan formayı alamadığı için izliyoruz

Benim gözümde Linnes Şener'den çok daha iyi durumda değil şu anda. Evet Linnes'i çok çok seviyorum tıpkı Donk gibi ama ikisi de Galatasaray'da ilk 11 oynayacak düzeyde değiller ...

Herkes kendi kalitesine yakışanı oynasa kadroya ilk Mariano yazılır ama vücut götürmüyor. Ben Arenada Mariano deplasmanda Linnes kupalarda Şener oynaması taraftarıyım

Şener bizde ancak kupa maçlarında oynar

Kötü Linnesi Şenere tercih ederim

Benim gözümde Linnes Şener'den çok daha iyi durumda değil şu anda. Evet Linnes'i çok çok seviyorum tıpkı Donk gibi
1 kac hafta beklemek lazim. nasil yukleme yapildiysa hepsinde bir agirlik var. bu yukleme bize sonradan hayir mi getirir zarar mi bilemiyorum
Ben çok dolu dolu kamp programı geçirdiğimizi düşünmüyorum mesela Tudor'un yüklemeleri bayağı ağırdı ama sahada karşılığını alıyorduk bir yandan da buna bağlı sakatlıklar yaşıyorduk

Kondisyonerimiz amatör bir adam değil senelerini geçirmiş bu işle, yaşlı olan kadromuza öyle abartılı yükleme yapacağını zannetmiyorum ...

Herkes kendi kalitesine yakışanı oynasa kadroya ilk Mariano yazılır ama vücut götürmüyor. Ben Arenada Mariano deplasmanda Linnes kupalarda Şener oynaması taraftarıyım
Devre arasına kadar dediğin gibi idare etmek zorundayız reis ama devre arasında kesinlikle Mariano'da Nagatomo'da değişmesi gerekiyor bence

Duzenli ilk 11 cikmayan futbolculardan ne bekleniyor anlamiyorum. Linnes bu takimin gordugu en iyi yedek son 20 yilda. Ne alicagini biliyosun. Ne zaman hizli bir rakip kanadiyla karsilassak Fatih Hoca Linnes'e sariliyo. Biliyoki Mariano'yu madara edecekler. Nitekim son hazirlik macinda Linnes'le basladi. Herkes cemkirirken Mariano oyuna girdi ve gordukki Mariano macin basindan itibaren olsa cok daha agir madara olacakti. Mariano iyi topcu. Hele enerjisi yerindeyse kesinlikle ligin uzerinde bir bek. Ama Linnes'i de onun oynadigi kadar oynatmadan hele de yumusak rakiplere karsi oynatmadan degerlendirmek kiyaslama yapmak haksizlik. Son zamanlarda beklerimize karsi bir linc kampanyasi baslamis. Mariano-Nagatomo-Linnes 3'lusu halen bu ligin uzerinde bek rotasyonu. Son iki sampiyonlugun kilit maclarinin tamaminda bu adamlarin imzasi var. Kendinize gelin.
100% doğru

Tek eksik solak bir solbek. Son çizgiye inecek pırpır cafcaflı küçük Hakan tarzı biri iyi olurdu. Veya Ergun gibi kontrollu iyi bilekleri olan biride olur.

Ömer Bayram traşh

Bir de Muric'in belli bir standartta olduğunu defalarca yazdık, hatta GS aldı dendiğinde de, FB alınca da yazdık. Adam iyi topçu.

Ancak bir risk vardı, bir Anadolu takımı hücum oyuncusu büyük bir takıma gidince, bir de birincil skor opsiyonu olarak gidiyorsa, genellikle baskıyı kaldiramayip dağılıp gidiyor.
Vedat o eşiği sanki biraz aştı, çok iyi başladı, kredi edindi. Bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Son olarak bence bir forvet daha almaları lazım, Vedat'in yerine oynayacak forvetleri yok bildiğin. (Kruse ya da Allahyar demeyin)

Olay o değil Vedat bize gelse tatmin etmezdi taraftarı bir sezon önce kotude olsa 30 gol atmış diagne ondan önce Gomis hep iyi golculer oldu Vedat sönük kalırdı arkalarında taraftar yıldız istiyor feberde öyle değil gol atsın yeter kafası var

mariano 10 yasinda cocuktan calim yer. calim yeme manyagi herif. gerci calimda atmiyorlar. yokmus gibi davraniyorlar artik. defansif olarak cok zarar veriyor bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt