Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isim değişikliği yapmışlar. yeni isim tanınana kadar eski isimle birlikte ilerliyorlar herhalde. qnb finansbank gibi.
Çom önemli değil kendileri bilirde, ama iki isim kafa akrıştırır markalaşma adına ismi değiştiryse yeni ismi yazman yeterli. pizza pizzayı bilenler bunuda bilir zaten bilmeyenler için hiç önemli değil.

@Enes Dalmış reis kozielloyu nice'da oynarken izlemiş miydin ?
Nice'de ara ara takip ediyordum reis daha o zamanlar altın çocukdu ama Köln'e gittikten sonra hele ki Bundesliga 2'ye düştükten sonra hiç izlemedim

Gerçekten çok yetenekli daha doğrusu potansiyeli çok yüksekti her özellikten az az vardı sahada çok fazla şey yapıyordu kondisyonu var-yetenekli-topla ilişkisi iyi-defansif özellikleri kötü değil-belli bir sertliği var-pas becerisi iyi-çevik yani iyi bir orta saha olma kumaşı vardı çocukta

Ama bu saydıklarımın hiçbirisini mükemmel yapamıyordu 6 numara mı 8 numara mı ne oynar bu çocuk inan kendisi de bilmiyordur ki bu yüzen Nice'de dışarıda kaldı sadece 3 mil.€ bonservisle Köln'e gitti ki son sezonda bayağı sakatlık yaşamış bu da Köln'de formasını kaybetmesine sebep olmuş

hani Koziello'yu farklı kılan özelliği ne ? en iyi yaptığı ne diye sorarsan inan cevap veremem reis

koziello haberlerinin gerçeklik payı var mı acaba ?

eğer transferi düşünülüyorsa belhanda'dan vazgeçiyoruz herhalde. merkezde seri ile birlikte oynuyorlardı nice'te.

geçen seneyi kötü geçirmiş ama yaşı hala çok genç.

kölnde yedek adam.biz de hiç oynayamaz.Ama ucuz paraya riske girilebilir

Diagne ne zaman hava topu indirip orta sahaya gelip oyunu yönlendirmiş? Geriye yardım sıfır. 4 senedir burada vedat ama kendini geliştirmiş. Şuan tek çare Falcao yoksa hiçbir şey yapamayız.
saçma sapan konuşma maç maç sayayım mı illa bu sene maçları tvden izle kulaktan dolma bilgilerle gelme görürsün.

Transfer algoritmamız efsane

A1:Kasımpaşada oynadı mı?
Evet ise ok
Hayır ise A2'ye git

A2: Nicede oynadı mı?
Evet ise ok
Hayır ise A3'e git

A3: Türkiyede oynayıp parlamış mı?
Evet ise ok
Hayır ise A4'e git

A4: Terim adam edebilir mi?
Evet ise ok
Hayır ise A5'e git

A5: Oyuncuyu biz bulamadık menajer önerisi var mı?
Evet ise ok
Hayır ise A1'e git

Mariano kesin gidicide aynı anda değiştireceklerini hiç düşünmüyorum nedense.

Aslında benim isteğim orjinal bi sol bek alıp Marianoyu gönderip sağı Nagatomo-Linnes-Şener bi şekilde götürür.
Sol bek için kesinlikle ama kesinlikle solak bir oyuncu bulmamız lazım takımda ilk 11 düzeyinde oynayan oyunculardan sadece Marcao solak ki o da tek başına oyunu iki yöne de oynamamızı sağlıyor. Marcao sağlıyor da Nagatomo'ya çıkardığı topları Nagatomo ya topa basıp sağ ayağına alıyor yada sağ tarafı kapalıysa geri pas atıyor böyle olunca sol kanattan topla çıkmamız imkansız gibi bir şey

Kesinlikle solak çizgiyi kullanan ileride Babel'i rahatlatarak daha kaleye yakın oynamasını sağlayacak bir sol bek bulmamız gerekiyor, aslında sağ bek içinde aynısı gerekli Babel'de Feghouli'de orta sahanın sağı solu oynayabilecek adamlar değil bu adamları kanat forvet gibi rakip kaleye yakın tutmamız gerekiyor ki bunu yapabilmemiz için kanat özelliklerini yerine getirecek bek oyuncularına ihtiyacımız var

Babel&Feghouli topla içeri kat ettiğinde bir ayağı çizgiye basarak ileri çıkan hücumda oyunu genişletecek, sık sık sıfıra kadar inip orta kesecek hızlı driblingler ile topu ileri taşıyacak beklere ihtiyacımız var ki bunu da sağ ayaklı sadece defansta etkili olan sol bek Nagatomo veya aklından geçenleri yapmaya vücudu el vermeyen Mariano ile yapamayız

Mesela senelerdir Jetro Willems diyip duruyorum ben forumda Jetro'nun kara kaşına kara gözüne hayran olduğum için değil işin hücum yanında elimizi muazzam rahatlatacağına inandığım için, mesela Dalbert'in adını çok konuştuk burada keşke gerçekleşseydi

Monaco bu hafta 5 atsın Falcao gelsin ondan sonra küme düşsün değişikler

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt