Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adil Rami çok çok kötü transfer Kjaer gelseydi kötü olurdu. Rami büyük ihtimal sağlık kontrollerini geçemez. Geçse keşke de oynasa Fenerde. Bu arada Gustavo’nun geleceğini düşünmüyorum. Marsilya bırakmaz 6-7 almadan

hoca isik kaan gibilere sans verse guzel olur

chubbylerin pesine giden marcao yahut ahmet yerine gormek isteriz

Biz rakipleri fazlasıyla hafife almaya başladık. Futbolcular, yönetim ve taraftarlar olarak bir doymuşluk hissi var. Kendimize çeki, düzen vermezsek bu sezon başımız çok ağrır. Özellikle transferler konusunda, daha futbolcunun ismi geçince izleyip görmeden o çöp, bu gelsin söylemleri bize çok zarar veriyor. Hiç bir futbolcuyu izlemeden olumlu yada olumsuz yorum yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Koziello kim hiç izlemedim ciddili izleyip kulaktan dolma bilgisi olmadan yorum yapan var mı

Koziello yine nereden çıktı 2 yıl öncede adı geçmişti

En boktan transfer sezonu geciren biz olduk. Kadroya genc katamadik. Para kazanacağımız oyuncular satilmadi
Ffp devam ediyor. Kadro yaslandi, genc takviyeleri yetersiz, biri kiralandi digeri kaleci yedegi, bi de emre mor kafasi eserse yildiz olur yoksa sönen yildiza döner.
Lige cok kötü basladik, rakiplerimiz kazaniyor... Biz her şeyi hafife almaya başladık sanki, sonumuz hayrolsun

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

1905'e son 3 mesaj...

edit: 1903. mesajımı selçuk'un ilk 11 oluşuna söverek, 1904. mesajımı nzonzi'yi överek 1905. mesajımı da gol sevinciyle değerlendirmeyi planlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt