Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana Demirspor borç yüzünden batacakken kimse yardım etmediği için Başkan Bekir Çınar tüm borçları üstüne alıyor sonra kendini mavi iple asıyor.

Çok acı olmuş. Üzüldüm vallahi

E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyaz tv rasim ozan'in gorevine son vermis. Rasim ozan koyu bir galatasarayli ve kuşların tvde agzinin payini veren anladiklari dilden konusan bir yorumcuydu. bosnaklar hakkinda soyledikleri cok yanlis ve gorevine son verilmesi cok dogru karar. Fakat trtsporda, asporda ve diger kuruluslarda ayni konusmalari ve daha ağirlarini söyleyenlerin gorevine neden son verilmiyor ? ya da şöyle sorayim rasimin soylediklerini fbjk yorumcularindan biri soyleseydi görevine son verilirmiydi sizce ? (Bu arada beyaz tv izlemem )
Rasim Terim düşmanıdır. Aysal döneminde yaptıkları ortada

Boş yapma. Daha iyi olmasını istiyormuş, sanki millet istemiyor. Uefa var uefa alamıyorsun işte anlamakta zorluk mu çekiyorsun? Bu şartlarda daha ne yapabilirsin çözüm üret boş eleştiri yapma.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan senden ala boş adam mı var.
Benim daha fazla ağzımı bozdurma..
Çapsız senin gibi beceriksiz yöneticiler çözüm üretecek ben değil..

Taraftar cagnenin değerini
Düşürdü diyen kafayla monaco kazansın falcao gelir kafası aynı. Monaco nun Allah bin belasını versin asıl yediği gollere sevinmeyen normal değildir. Oyun 2-1 e gelmiş sadece kontra yapabilen monaco onyekuruyu oyundan çıkartıyor bu mal hocayla zaten küme düşerler bu işleri geçelim.

Bu gidişle Monaconun hocası falcao dan önce Türkiye'ye gelebilir. Adam kovulup tatile çıkar ülkemizde

Ulan senden ala boş adam mı var.
Benim daha fazla ağzımı bozdurma..
Çapsız senin gibi beceriksiz yöneticiler çözüm üretecek ben değil..
Içinden gecmemi istiyorsun ama geçmeyeceğim. Ama bi bom boş bir adam olduğun gerçeğini değiştirmez. Git basketbol filan izle. Eleştirirken ne istiyorsun ne öneriyorsun göster de bir şey bilip bilmediğini çözelim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt