Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13-14 sezonunda başlangıç fikstürü çok zordu bunu göz ardı etmeyin, Terim kalsa yine şampiyon olabilirdik ama ŞLden elenirdik.

Fener korkakligi yok ama bazi arkadaslsr rakibi cok hafife aliyor bu sene bu kadarda hafife alinacak bi takim degilller

Ayrıca fb'nin her zaman 12 kişiyle oynadığını unutmamak lazım. Yeni değil, futbol izlemeye başladığımdan beri hakemlerin fb'ye kıyak geçtiğini görürüm. Biraz direnç göstersinler yetiyor, gerisini hakem tamamlıyor zaten.

Jardim bu işe çomağı ısrarla sokacaktır.. Koçlar bunu yemlemiş belli ki..

Beyler sakin,bugun bende cok gergindim hem mac hem is mevzulari,iki kadeh viski caktim cicek gibiyim. Bugun alacagiz insallah arada ortalığı karistirmak isteyen kucuk beyinli mahlukatlar olacaktir,tekrar soyluyorum bu sene yine cok kotu gececek onlar icin ben buradayım,gecmezse ozur de dileriz ama les gibi iki takimla ilk iki hafta oynamalari sanslari belki de bizim sansimiz baksaniza ramiyi aliyorlar .

O dönem Terim iç sahada çok puan kaybediyordu, hatta deplasman performansı ile iç saha performansı kafa kafayaydı.
içerdeki antalya ve rize maçları şansızlıktı abi.çok kaçırdık.tek bildiğim fatih hoca fenere yenilmezdi kadıköyde.ayrıca antalya ve rize deplasmanında galibiyet gelirdi.burdisso yerine hoca iyi bi stoper aldırtırdı.bruma da sakatlanmazdı

13-14 sezonunda başlangıç fikstürü çok zordu bunu göz ardı etmeyin, Terim kalsa yine şampiyon olabilirdik ama ŞLden elenirdik.
Imkansizdi. Mesela fener super kupa ve Antep maciydi sanirim. Ligin ilk maciydi. Twitter forumlar vs vs cok iyi ounuyoruz vs vs inliyordu. Fakat fener maci dahil adam akilli tek pozisyonumuz yoktu. Pas oyunu filan diyorlardi ama rakipler izin verdigi icindi. Zaten cogunda stoperler kendi aralarinda paslasiyordu. Zaten 5 macta 3 beraberlik mi ne almistik. Bjk'yi de Drogba'nin kisisel becerisi ve bjk defansinin malligindan yenmistik. O takim zaten Elmander ve Ujfa gittiginden beri sos veriyordu. Zaten bir de mesela 6 + 0 + 2 gelince Eboue de tumden kaybedildi. Drogba Burak asla olmuyordu vs vs. Bir de hakemler filan derken is isten gecti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt