Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
şu gole bakın alalım bunu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan abi haklısın ama Mariano defans olarak sıfırın altında maalesef şu an. Maçı tek kale oynarsak tekniğiyle iş yapıyor sadece. Zamanında iyi oyuncuydu ama şu an fizik olarak bitmiş, her maç delik deşik ediyorlar.Bu Mariano adam kaciriyor olayi da yeni moda oldu.
Valla ozm dünyada Marcelo Alaba olsun her bek adam kaciriyor.
Gayet normal cünkü futbol özellikle kanatlardan oynaniyor zaten.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Göze batmadı, bir iki kafa topunu alamadı. Boyuna göre yavaş degil, topları fena dağıtmadı. Ama takimi zayıf gibi oyunu yıkamıyor rakip kaleye tam değerlendirmek zor.Hiç izlemedin için sordum da... nasıl oyun içinde?
Beyler bu sobelev nedir geliyormu ?
Hakanı regista olarak oyantiyormusBu nasıl orta saha lan hepsi atak oyuncusuEkli dosyayı görüntüle 57761
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben tetteyi tercih ederdim kankam aşırı hızlı ve savunması çok kuvvetliRafael ilac olurdu
dun gece Rusya'dan biri sohbette sobolev ile ön protokol yapılmış 2,5 kiralik ve 5 zorunlu satın alma opsiyonu varmış.Necati ateş ile arkadaşlarmis bilmem ne kadar doğru anlaşma varsa neden bekliyoruz diagne yada belhanda satilsin mi bekleniyor.birakmazlar
diagneyi satmadan zaten mümkün degil