Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzu 5 puan mevzusu değil.5 puan kapatılır.Ancak takım ışık vermiyor.Sahada çatır çatır oynarsın,kaçırırsın vurursun kaleci çıkartır,vurursun direkten döner gelir yersin bitane şansızlık dersin.Ama takım zerre oynamıyor.Sürekli aynı şeyi deniyoruz ve o kadar yavaş bir tempo ile yapıyoruzki zerre tehlike yaratmıyor.Yönetim ve teknik heyet bir an önce kendine çeki düzen versin.Yoksa daha önce söylediğim gibi 5-6 hafta gibi çok kelle gider.

Taraftar çok yiprandi son 2 ay. Hocayi düsünemiyorum. Hoca oynatmiyor diyorsunuz ama adam elinde adam yok ki oynatsin.

Ne yok hocam elinde ? Şu kadro kötü kadro mu ?

Hadi onu geçtim Alanya, Denizli kadroları çok mu iyi ?

Yönetimde hoca ile birlikte gidecek. Futbolu bilen yönetimle çağa ayak uydurabilen hoca gelicek. Bu takım en kötü bu kadar oynar zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yabanı kontenjanı da yok gidip nuri yunus filan alıp bişeyler yapmalı uçan sol kanat eksiğimiz de var

Beyler sıkıntınızı üzüntünüzü anlıyorum bende aynı durumdayım ancak daha 32 hafta var. Ayrıca bence ilk iki hafta oynayabilecek en kıl ve ters takımlarla oynadık.

Ya boş yapma diyorum hala devam ediyorsun instagram falan inanmayan gitsin kuşları izlesin milletide germe burada yorum yapıyorum fikrim diye puan kaybedince deliğinizden çıkıyorsunuz. Merak etme o kuşlarlada kafaya kafaya geleim yine alırız şampiyonluğu sen bu kulübü yakanın diğer tarafındakı şikecilerle karıştırdin galiba.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yeni delik açarım sana şimdi adamın canını sıkma,ben her gün burdayım kimin delikten çıkıp geldiği belli. Beğenmiyorsan engelle geç BOŞ yapma.

Lan forvet nedir unutturuyorlar ya şöyle 2 yılda bir kriz geçiriyom.Forvet bulduk diyoz bir yıl sonra gidiyor.Diagne gsnin forveti değil.2 forvet 1 bek 1 kanat 1 orta saha 1 stoper şart.Transfer dönemi iyi geçti yersen.Fatih hoca bambaşka bir takım vadetmişti eğer bu takımsa herkes gidebilir.

Takimi elestirecek birsey yok.10 kisi kalana kadar iyi oynadik.Şans da lazim biraz.Ama iyi yolda oldugumuzu dusunuyorum.Falcao da gelirse level atlariz.

Gelde uyu şimdi mahvettiler haftayı, Allah belanızı versin. Ulan milyon eurolar kazanıyorsunuz oynadığınız topa bak, çöp konyayı yenemiyorsunuz!! Millet asgari ücrete it gibi çalışıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt