Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu önümüzdeki hafta çok hareketli geçecek

Diye umuyorum

Renkdas kusura bakma ama tam bir yil önceki transferin son haftasi geldi aklima. çok iyi hatirliyorum buralar yanacak demistik malum son hafta oldugu için son gün Vagner Loveler filan konusulmustu sonra Apo çikip transferi kapattigimizi açiklamisti

Almanyanda futboldan anlayan birsürü hoca var.
Al getir birini daha kötü olamaz

Hani diyoruz ya selçuk yerine gençler oynasa daha kötü olamaz diye.
Terim yerinede kim futbolu azıcık bilen kim gelirse gelsin daha kötüsü olamaz

Hoca bu yönetimi satmaz demiştim, nerde o hoca ağır konuşacak diyen elemanlar?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kalmış şurda 5 gün zaten en fazla bony,niasse falan gelir cagne de takımda kalır

cuma günü de puan kaybı olursa yönetim aşşa iner

Önce Falcao süreci, sonra sezon açılışı derken yeni sezonu heyecanla bekleyen Galatasaray taraftarı nasıl demoralize edilir görüyoruz. Gerçekten yönetiminden hocasına, futbolcusuna kadar herkes sınıfta kaldı. Belki çok erken ama Galatasaray taraftarını tekrar oyunun içine sokup yarışın içine nasıl girilecek merak ediyorum. Taraftar saatli bomba gibi ıslıklayacak, istifa diyecek yer arayacak bundan sonra. Hakkımızda hayırlısı artık.

Ulan tamam bende yangın tayfadayım ancak yangın için henüz erken...Bir 5 6 hafta geçsin.Ondan sonra yorum yaparız.

Bunlar taraftarı sinir hastası edicekler !!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okadar savundum destek verelim dedim ama galatasaray diagneyle şampiyon OLAMAZZZZ .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu dakikadan sonra yönetim ve teknik kadronun gitmesi dışında hiçbirşeyin önemi yok. Koskoca Galatasaray 5 tane adamın çiftliği olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt