Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne kalacak zaten bundan eminim ben. En iyisi her mac destek olmali taraftar elde baska bir golcu yok maalesef.

Battık beyler. Daha 10 yıl şampiyon olamayız ve Fenerbahçe en az 8 kere şampiyon olur. Bu fark kapanmaz. Çok üzgünüm. Keşke yeniden doğup fenerli olsaydık. 😔 Mabed'deki o fırtına takımı tutmak istiyorum. Seneye CL finalinde olacak olmaları ise bizim için çok kötü olacak. Fener o kadar iyi ki 5 puan farkı 5 yıl boyunca kapatamayacağız. Biraz köşeme çekilip ağlayacağım izninizle. 😪

Uykular yine haram
Evet cefası da bizim ama
Bize cefayı çektirenler cezasını çekmeden ben kendi adıma rahat etmeyeceğim

Gomisi satarak mallik yaptilar yine forvetsiz sezona giriyoruz madem alamiyon falcaoyu tranbzonun bedava aldigi adami neden almiyorsun o kadar beceriksizler iste ne plan var ne bir halt yönetim gitse üzülmem olmadi beceremediler bu işi

Nöbeti kapatmak lazım artık ya da en azından ismini “muhabbet nöbeti” diye değiştirelim. Transfer falan olacağı yok çünkü boşa bekliyoruz. Sohbet muhabbet ederiz kimsenşn de beklentisi olmaz

Kostastan iyi forvet alamazlar. Kostas Diagne kazmasindan ıyidir. Yazıklar olsun size

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

falcao gelsede gelmesede mevlut gelir. fakat halen ortasaha ve yedek stoper ihtiyacımız devam edıyor.

Mitroglou’yu neden gonderdiniz ? Tek diagne ile sezon mu geçer hainler. FFP 1 hafta önce mi açıklandı ? Hani çalışıyordunuz transferler üzerinde aylardır? Falcao mu yani o kadar çalışıp bulduğunuz forvet ? Süper araştırmışsınız gerçekten, tam bir gizli yetenek
bende bunu anlamıyorum. şimdi falcao gelmez ise mitro niye gönderildi?

Bu taraftarı çıldırtan dinden imandan çıkartan kişi bellidir.Gidip fotoğraf çektirip piyasaya süren,%99 bitti diyerek beklentiye sokan,bırakın da gidip alalıp diyen Albayraktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt