Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
60 gündür ffp yeni mi akıllarına geldi?O zaman falcao ile ilgilenme kardeşim taraftar mı gönderdi fotoğraf çektirdi yüzde 99 dedi çileden çıktım artık.

Kendi şovu için fotoğraf çektirdi bonservis istendi şimdi ağlıyorlar.Gelse de gelmese de abdurrahim bu kulüpten defolmalıdır

Lan oğlum sinirden yerleri cirmaliyorum

Geri zekalılar öküzler ,geçen sene ne yaptınız .30 gol atan adamı son dakka gönderip yerine adam alamadiniz,cl de dokulduk ligde gote bala şampiyon olduk

Ve sen sezona forvet kriziyle başlıyorsun lige.lan oğlum siz varya bakkal yonetemezsiniz

Haftaya kayseriye dayariz acabami deriz
Gruplar belli olucak biraz soveriz
Biz torkish futboluz ,ortaya karisik

Cesaretli adam böyle çat diye söyler işte.Yönetim mi komedi üçlüsü mü belli değil.Biri durmadan atasözü söyler,biri kendinden başka kimsenin gülmediği espriler yapar,biri twitterda instagramda beğeni atar yorum atar bilmem ne.Bu amatörler gitmeden Galatasaray a rahat yok.

Bunu bana kimse savunmasın arkadaş bu adam benim gözümde bitti. Staddan kaçmak nedir lan

1566768584880.png

AA bey kaybedince çıkıp herşeyi göğüsleyeceksiniz. Öyle %99 deyip 1 hafta sonra stadyumdan kaçıp, tepkileri hocaya bırakmak yakışmaz.

Bu Cengiz Ibra olmadiginda neden bi kadar kalsin istedi taraftar geldiginden beri hic bisey yapmadi 2 sene ust uste sampiyon oldu takim normal artiys gecmemiz

Diagne kalacak zaten bundan eminim ben. En iyisi her mac destek olmali taraftar elde baska bir golcu yok maalesef.

Ne desteği allah aşkına sokarım onun triplerine milyon eurolar alıyor bi gol atmaktan aciz,top kontrolünden aciz asgari ücretli adam kombine alıp o şerefsizi mi yağlayacak bide

bende bunu anlamıyorum. şimdi falcao gelmez ise mitro niye gönderildi?
FT yine her zamanki gibi fakir edebiyatı yapmak için zemin hazırlıyor.
Takıma hiçbir taktik vermeyip, 85. dakikada stoperi forvete yolladıktan sonra ağzını burnunu oynatıp, biz de isterdik ki bir forvetimiz daha olsun demezse olmaz

Ne desteği allah aşkına sokarım onun triplerine milyon eurolar alıyor bi gol atmaktan aciz,top kontrolünden aciz asgari ücretli adam kombine alıp o şerefsizi mi yağlayacak bide
Baska turlu nasil takima moral verilmeli? Iyi o zaman herkes yuhlasin sonra takim moralmen hep bitsin, gecen seneki Fener gibi oluruz.

Kötü oynamak başka son dakikalarda koşamamak başka.Ne söylendiğini anlamadan yorum yazmayın arkadaş.Adamlar koşamıyordu iyi oynamadı demiyorum
Ya bitader ne dedigini kendin bilmiyosun son dakikalar iyi oynamamisiz lafa bak.10 kisi kalmis takim geriye yaslanmis .Son dakikalar bu uçlü kosmamis. Neyse bende ciddiye alip yarum yazdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt