Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Hoca Diagne gitsin istiyor ve net şekilde açıkladı.Şimdi kalırsa nasıl verim alacaksın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durumumuz bu kadar vahim işte.Boş bir oyuncu.
Bu herif harbiden rahatsız.Zeki Uzundurukan: Bence Fatih hoca heyecan yaratmak istiyor. Yoksa o da biliyor Falcao transferinin bittiğini
Duzelmez cunku karakteri oyle. Gol atmasini bekleyecegiz baska yapacagi bir sey de yok zaten.Abi hep taraftar mı çile çeksin. Adam gamsız ya gamsız inşallah düzelir dicem de zor.![]()
Durumumuz bu kadar vahim işte.
Hahahhhahahhh.bizim ülkede medya neden bu kadar rezil yaBu herif harbiden rahatsız.
Sinirden gülüyorum valla kahkaha attım.Zeki Uzundurukan: Bence Fatih hoca heyecan yaratmak istiyor. Yoksa o da biliyor Falcao transferinin bittiğini
Onu diyorum abi hoca çıkmış gitsin artık diyor açık açık.Taraftar diyince suçlu oluyorbu nasil is ya herif nasil top oynasin abi
oynayacagi varsa da oynayamaz ki adam
Niye selçuk giriyor mehmet giriyor yahu bunlar mı çözüm yok mu 20 yaşında bir orta saha sokabileceğimiz. Yunus girsin kardeşim kanat oynasın rakip çıkamasın hata yapsın niye topal giriyor yahu kafayı yiyeceğim bu kafayla 0.05 hızda oynamaya devam eder bu kulüpmehmet topal a bayıldığım için demiyorum ama 1 sene yedekte otursa şu saatten sonra gıkımı çıkarmam. Selçuk gireceğine mehmet girsin