Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nzonzi ile luyindama dan utanın be

Yarın tatile çıkıyorum bütün moralimi alt üst ettiniz milyonluk eşşekler

Yaşayabilixek olduğumuz en iyi senaryo yuto gider dalbert gelir falcao gelir ndiaye kiralnir

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Dalbert
Nzonzi
Belhanda Ndiaye
Feghouli Falcao Babel

Kısmen seri kanatlarımiz olur

diagne ve nagatomo bu takıma hic yakısmıyorlar bir an önce gönderilirler umarım bize acil sol bek gerek

30 hol atmış şampiyon takımon forvetini 8 milyona bile satamayan yönetim yazıklar oldun size

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben takimi begendim.Umarim deplasmanlarda da en kotu bu performansa yakin oynariz.Ancak sorunun buyugu ne yazikki Seri.Etliye sutluye karismadan saga sola pas atmayla olmaz o iş.Risk almadan oynuyor.Uzun ve ters top atmasi lazim.

2 senedir şampiyon olan takımın da fakir edebiyatı yapması hiç çekilmiyor. Bu takım +10 milyon euro transfer bütçesi olmasına rağmen forvet alamadı, son dakika süper ligden golcü getirdi. Bıraksınlar yani boş lafları. Hocaya atmışlar topu transfer açıklaması yaptırıyorlar. T.direktör topunu oynatacak, siz transfer yapacaksınız. Öyle arabaya atlayıp Meksika'ya kaçsan kurtulamazsın taraftardan.

Fatih Terim: "Üstüne basa basa söylüyorum: Başkan ve yöneticilerimiz çok uğraşıyorlar. 1 hafta içinde sadece Falcao değil başka şeyler de olabilir. Keşke olsa...

terim falcao stoper os dedi

Marcao ve Seri'den memnun değil.

Ama napsın ki elinden birşey gelmiyor. Yönetim ne oyuncu satabiliyor ne de alabiliyor.
Transfer Nöbeti açıldığından beri yüz kere yazdık takımdaki eksiği fazlayı ama yönetim sıfır bu konuda.
Sezona 6 vasat bek ve 1 berbat forvetle başladık. Orta sahada bir tane elle tutulur adamın var o da kiralık N'zonzi.

Ne desek boş. Ben burda kafayı yiyorum kadro planlaması berbat diye yaz başından beri, millet bi tutturmuş Falcao meselesi, koca yaz öylece geçti gitti.

Velhasıl geçmiş olsun bu sene gitti.

Apo stadı hemen terketti çünkü monaco uçağına yetişmesi gerek. Kalsaydı uçağı kaçıracaktı Falcao yu getircek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt