Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Welbeck takım buldu mu ne alemde zorlasak mi veya niasse iş.gorur devreye kadar

Son tarih ne demek onu anlamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine işi Fatih Hocaya yıkıp kaçtılar
Şu açıklamaları yöneticiler yapsa herkes toz duman ederdi
Ben işler olumsuz gidince kameralardan kaçanları istemiyorum bu takımda
Yeminle kanser ettiniz artık ya
Yıllardır Bütün yönetimlerin can simidi hoca. Hocanın kredisiyle gidiyorlar kendileride farkında

Abdurrahim bey de konuşsa suç, konuşmamak için gitse suç. :asd: Ben kameralar karşısına Falcao ile bile dahi olsa çıkmamasıni istiyorum işin açığı. Git abi Florya'ya orada takıl. Kameralara gözükme, konuşma. Seni boğacak bu taraftar ne yaparsan yap.:D

Neymiş fotoğraf çektirdi o yüzden getirirmiş al getirdi eğer o yöneticinin derdi Galatasaray olsa o fotoğraf çıkmazdı tamamen kendi pr ı siz bunu anlamadınız veya anlamak istemediniz falcao davası kapanmıştır bu kadar kısa zamanda forvet bulunamaz diagneyi desteklemek lazım dediniz de hocanın alınırken de şimdi de ne kadar istemediğini anlamışsınızdır daha hocanın istediği 2-3 tane daha transfer yapılmamış belli adem şener ozornwafor okan koçuk bunları transferden saymam ben 1 günde bitirirsin seri ile nzonziyi de hangi menajerin getirdiğini biliyoruz zaten

8 şampiyonluk kazanmış hocamızın bir dönem yöneticilik yapmış k.o.ç kadar hatrı yok mu ya taraftarımızın gözünde

Geçen sene küme düşmemeye oynadılar, buna rağmen iç saha seyirci ortalamaları 35bin kişiydi, o transferleri yapan adamı getiren başkanlarına tek kelime kötü konuşmadılar, sürekli suçu hocada futbolcuda aradılar.

Şampiyon takımımız 2 hafta puan kaybedip kötü oynayınca herkesi gömdük burda. Şampiyon olunca taraftar olaral biz ittik demeyi biliyoruz, belli ki takımımızda motivasyon eksikliği var, bunda hiç kendimizde suç aramıyoruz.

Futbolcularımız sadece bu foruma girse maça moralsiz çıkmalarına yeter. Acilen havamız değişmeli, Falcao gelse de gelmese de bu takım bizim. Bu kadar yıkıcı eleştiri çok yersiz oluyor daha 2. haftadan. Bu şekilde bu lig bitmez bize bu sene.

Hocaya bakarsak falcao transferin olmak ihtimali mevcut.

Kendisi de bekliyor yani bu hafta. Madi riske bile girilecek söyledi açık açık alabilmek adına

nagatamo iyiydi bugün.sorun marianoda.çok kötü.

falcao
yedek stoper
yedek ortsaha

şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt