Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu 6222 koyduğum transfer sezonu bitse de hepimiz burada artık transfere değil maçlara odaklansak. Çünkü maç izledikçe 11’i sürekli değiştiriyoruz.

Seri’den nasıl bir performans bekliyorsunuz acaba ? Adam tek ve basit oynuyor. Ne yapsın orta sahadan gol mü atsın ? Adamdan beklentiniz ne beyler ? Statik takımda adam tabii ki kitlenir.

Aynen dediğim gibi oldu.Albayrak açıklama bile yapmadan gitti.Haftaya deplasman zaten tepki olsa bile çok az olur çok iyi biliyor.Sonra milli maç arası unutulur diyor.

yahu karalar bağlamaya gerek yok, Falcao konusunu inanılmaz malca yönetmelerine tepki göstermek gerekir elbette ama yok küme düşer, yok kimseyi yenemeyiz ne saçma yorumlar.

Takımı net olarak beğendim. Bunu söylemek lazım.

Seri bence kaleye yakın oynadığında gayet iyi oynadı.

N’Zonzi müthiş.

Arkadaşlar puan farkı sadece 5!

5 oğlum 5!

KAZANACAK 96 PUAN VAR!

Sakinliğinizi koruyun. Inşallah olacak Falcao. Sonra hepsine koyacağız

Ben güveniyorum. Gayet iyi oynadık.

Ben hayatımda boyle ortasaha izlemedim. Pres yok,hırs yok,topk kapma yok,ikili mücadele yok.teknigi de okadar iyi değilmiş.herif ndiayeyi bile mumla arattı

Akhisar maçından sonra bunu yazdım diye beni tefe koydular burda. Adam vasat ötesi. Futboldan anlayan herkes görür, ama at gözlüğüyle maç izlersen ismine aldanıyosun işte.

Falcaoyu unutun hocanın dediği aynen şu

Falcao için "oluyor,OLMUYOR VAZGEÇTİK diye açıklama yaparız yarın bigün"

Her iyi giden bir ya da iki sezondan sonra hep kaos hep kaos. Biz şampiyon oluyoruz rakipler değil biz kaosa giriyoruz. Daha Avrupa maçları başlamadı. O zaman ne yaparız? Allah yardımcımız olsun.

Fatih Terim bile diagneyi istemedigini goruyoruz. Ey hoca 2 aydir neden o zaman falcao ile ugrastiriyorsun yonetimi 2 laf edemedin mi zaman daraliyor diyemedin mi 3 4 tane forvet ismi veremdin mi ? Bu ffp falcao transferi surecinde yokmuydu ?

Seri denilen adam hareketsiz kanat ve beklerle oynayamaz beyler adam pas verecek yer arıyor herkes olduğu yerde bekliyor bakıyor 1-2-3 elbet top kapırılıyor.

Bu arada belhandayı satan gitsin istifasını sunsun beğendiğimden söylemiyorum bu beceriksizlikle yerinin doldurulacağını düşünmüyorum.

Buradan genç çocuklara tavsiyede bulunacağım sözleşme falan uzatmayın kardeşim hatta gerekiyorsa hainlik denilsin hemen yarın sabah gidin menajeriniz avrupada kulüp bulsun size çekip gidin kardeşim burade geleceğiniz yok, selçuk inan kadar değeriniz yok. Aynısı lines için geçerli kör gibi attığı tüm topları rakibe veren, yediğimiz golde adamı bırakıp ön libero görevi üstlenen Marano kadar değerin yok kardeşim.

Yedek kulübede kim varsa isyan edip yarın gitse haklılar selçuk, topal, semih yeter bu adamlara kardeşim gerisi boş kalabalık

Zaten şampiyonlar liginde başarı hayal bence,32 takım içinde transfer bütçesi olarak kaçıncı sıradayız acaba?Muhtemelen son 3-5 takımdan biriyizdir 7 milyon euro ile.

Boşa beklemeyin arkadaşlar daha kimse gelmez. Geçen sene öyle yada böyle şampiyon olduk ama bu sene bu beceriksiz transfer politikası ile işimiz zor. Rakipler geçen seneki gibi değiller ve rakip sayımızda bir tane değil bu sene. Allah tüm taraftarlarımıza sabır versin bu sene işimiz iş

Diagne denen kazma ne top indirebiliyor,ne pres yapiyor,ne pas atiyor,ne top tutuyor,ne calim atiyor,ne top suruyor..Aklim almiyor abi nasil bir akil tutulmasi bunu almak.

8 şampiyonluk kazanmış hocamızın bir dönem yöneticilik yapmış k.o.ç kadar hatrı yok mu ya taraftarımızın gözünde

Geçen sene küme düşmemeye oynadılar, buna rağmen iç saha seyirci ortalamaları 35bin kişiydi, o transferleri yapan adamı getiren başkanlarına tek kelime kötü konuşmadılar, sürekli suçu hocada futbolcuda aradılar.

Şampiyon takımımız 2 hafta puan kaybedip kötü oynayınca herkesi gömdük burda. Şampiyon olunca taraftar olaral biz ittik demeyi biliyoruz, belli ki takımımızda motivasyon eksikliği var, bunda hiç kendimizde suç aramıyoruz.

Futbolcularımız sadece bu foruma girse maça moralsiz çıkmalarına yeter. Acilen havamız değişmeli, Falcao gelse de gelmese de bu takım bizim. Bu kadar yıkıcı eleştiri çok yersiz oluyor daha 2. haftadan. Bu şekilde bu lig bitmez bize bu sene.

kötü oynayan takımımıza yaptığım kötülük için özür dilerim pişmanım

hatta bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacağımı düşünüyorum

bugün de seyircisiz oynasak 5 tane atardık

umarım tff ceza verir bizi kurtarır bu taraftardan

kusura bakma selçuk kaptan, kusura bakma donk, kusura bakma diagne, kusura bakma hoca, kusura bakma albayrak reis

sorun sizde değil bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt