Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu seriden geçen seneki ndiaye iyi
Geçen seneki Ndiaye mi ? İlk sene Tudorlu Ndiaye dışında ben Ndiaye’yi beğenmiyorum. Hocada beğenmiyor ki son 6 maçta Ndiaye yerine Donk’u kullandı. Ndiayenin yaptığı tek şey deli danalar gibi koşmak

Terim in Uefa var,ffp var demesi Falcao da bonservis istendiginin kaniti.o yuzden satmadan alamayiz diyor.

Takımı net olarak beğendim. Bunu söylemek lazım.

Seri bence kaleye yakın oynadığında gayet iyi oynadı.

N’Zonzi müthiş.

Arkadaşlar puan farkı sadece 5!

5 oğlum 5!

KAZANACAK 96 PUAN VAR!

Sakinliğinizi koruyun. Inşallah olacak Falcao. Sonra hepsine koyacağız

Ben güveniyorum. Gayet iyi oynadık.

10 kişi kalırsak kesinlikle gol yiyeceğimizi de öğrendik. İkinci yarı gole kadarki iyi oyunu yarım devre oynasak yeterli bu lig için. Hala yavaşız, takım alışma sürecinde. Hocada da tatil havası var. Sezona giremedik camia olarak. 6.haftadan sonra açılır takım.

Beyler yine söylüyorum bu takım 2-3 hafta sonra bambaşka olur. Kayseri maçından sonra milli ara var o bize iyi gelir. Bu takım bu ligteki her rakibe hükmedecek kaliteye sahip sadece alışkanlık lazım. Falcao geldiği an hücum konusunda 2-3 level atlarız

Sıçtığımın Falcao'su yüzünden tüm kulübün ritmi bozuldu. Odak noktamızı kaybettik. Oyuncular gevşek gevşek sosyal medyadan hadi gel şöyle böyle. Oyuna çevirdiler. Böyle elin adamı çakar geçer işte.

İnanılmaz bir egoya büründü bizimkiler, ayakları yere basmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt