Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca falcao umarım olur ,1 hafta var dedi.baska bişey demedi.ortsaha ve stoperin üzerine basarak konustu.ama falcao ile kafayı kırdıgınızdan falcao odaklısınız

Dedi Sergen

Keşke gelseydide denizlide oynasaydı dedi,ardında yarın veya öbür gün artık açıklama yaparız "oluyor,olmuyor,vazgeçtik" diye dedi

Yönetim Falcao transferinde yavaş ilerleyip taraftarı uyuttukları gibi şimdi Falcao yattığı zaman da yavaş yavaş açıklıyorlar tepki aşırı olmasın diye
Önce hocanın arkasına saklandılar bakalım şimdi ne yapacaklar
Ama ben kendi adıma konuşayım öfkem hiç bir şekilde dinmez gerekli hamleler yapılmazsa
Yönetim yaptığının cezasını çekmeli eğer gereken yapılmazsa
1 haftaları var
Umarım ellerine yüzlerine bulaştırmadan bir şeyler yaparlar.

Arkadaşlar falcao yatmadı nasıl dinliyorsunuz siz ya. Hoca yönrtim çalışıyor bu hafta belli olur dedi. Olumsuz olsa olmuyor derdi kestirip atardı.bence gelecek

Kendinize gelin ve silkinin bu yaz taraftar olarak bizde çok goygoy yaptık artık kenetlenme zamani. Rakibin istediği bu zaten bizi bölerek egale etmeye çalışmak.

Çok az kaldi dayanın. Bunun sorumluları cezasiz kalmaz ama siz takıma ve hocaya destek olun.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao için pazarlıklar sürüyor işte ve hoca dediğine göre mali fedakarlıklar yapmaya hazırız.

2-3 gün içinde beli olur ama hoca net bekliyor. Bu işin olmayacak şansı da olduğu için dikkatlice konuştu işte.

Son düzenleme:
Falcao için bonservis istiyorlar belli ki ffp de ekside olduğumuzdan vermek istesekte veremiyoruz,adamda satamıyoruz kitlendik kaldık muhtemelen.

Süleyman rodop a basın spam ı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao nun bir kac mac oynatilmamasi lazim.Donk siritmiyor.O abaza brezilyalinin da burnu surtsun biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt