- 2 Temmuz 2011
- 138.093
- 58.924
- 5.488
e normal bi açıklama bu.herseye acık.delice ümit vermesinden iyidirDedi Sergen
Keşke gelseydide denizlide oynasaydı dedi,ardında yarın veya öbür gün artık açıklama yaparız "oluyor,olmuyor,vazgeçtik" diye dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e normal bi açıklama bu.herseye acık.delice ümit vermesinden iyidirDedi Sergen
Keşke gelseydide denizlide oynasaydı dedi,ardında yarın veya öbür gün artık açıklama yaparız "oluyor,olmuyor,vazgeçtik" diye dedi
e normal bi açıklama bu.herseye acık.delice ümit vermesinden iyidir
onun için araya kaçacak oyuncu lazım.yok ne yazıkki.kazık gibi dikiliyolar.konya iyi kapandı o ayrıSeriden beklentim cok daha fazla, ara pası atmasını bekliyorum mesela
Üstüne basa basa olmuyor,vazgeçtik diye söylendi
Bi yandanda Diagnenin satışını beklediğini ilan etti
İzleme daha iyi renktaşHocanin basin toplantisini bulan varsa hayrina yukleyiversin suraya
olay bu.bekleyin o kapta gelecek.Falcao için pazarlıklar sürüyor işte ve hoca dediğine göre mali fedakarlıklar yapmaya hazırız.
2-3 içinden beli olur ama hoca net bekliyor. Bu işin olmayacak şansı da olduğu için dikkatlice konuştu işte.
Seri belhanda tipi türk oyuncu da bulamıyoruz. Atalay ve mustafa denenecek en kısa zamandaBu takımda çok fazla arıza tip var bence 1. problem bu. Vurdum duymaz ve her an başımıza iş açacak adamlar luyindama, marcao, donk, belhanda, diagne, feghouli, adem, nzonzi her an kırmızı görme potansiyeli var.
2. nokta nzonzi, seri, belhanda üçlüsü çok uyumlu olabilir ama biri olmayınca yerini dolduracak adam yok
yüz ifadesinden belli