Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Falcao arti

TD yil boyunca degistirilebilir. Ama bu sezon ícin çozum bu degil. Ihale yeni gelecek adama kalmasin. Bu takimi Terim bu hale getirdi. Birakalim sorumlulugu da ona kalsin. Bakalim bizi 8 kere sampiyon yapan Hagi, Drogba, Gomis miymis? Yoksa Terim ve transfer ettigi Cakne miymis?
Ooo sinsiler kafa kafaya vermişsiniz imparatorun ipini çekiyorsunuz. Madem galatasaraylısın galatasarayı düşünüyorsun göndersinler fatih terim'i toparlansın galatasaray. Madem fikriniz var arkasında durun değil mi? Neden galatasaraylı acı çeksin di mi? Bunu mu istiyorsunuz.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ömer bayram hazırlık maçlarında orta sahanın ortasında oynadı ve oldukça iyi bir futbol sergiledi.. hatta okan buruğa benzettim bir ara.. ama hoca bir daha oynatmadı..onun yerine sürekli selçuğu tercih etti.
Aslında Selçuk yerine Ömer veya Linnes girmeliydi topu ileriye taşıyıp topu tutup taç veya duran top kazandırma ihtimalleri olabilirdi. Selçuk ne yazık ki 2 adım atmaya gücü yetmiyor aslında direk 9 kişi oynamaya başladık.

Yok efendim bekler kötü oldugu icin seri kendini gösteremiyomus yok yaninda oynayan donk ve belhanda kötü oldugu icinmis daha yeni gelmis mis adam 5-6 mac oynadi halen alisamamis.seri den bi cacik olmaz bakin nzonziye daha bikac gün önce geldi hemen kalitesini gösterdi hic elestiren varmi? Nzonzi dani alves ve marcelo ilemi oynadi?

Ooo sinsiler kafa kafaya vermişsiniz imparatorun ipini çekiyorsunuz. Madem galatasaraylısın galatasarayı düşünüyorsun göndersinler fatih terim'i toparlansın galatasaray. Madem fikriniz var arkasında durun değil mi? Neden galatasaraylı acı çeksin di mi? Bunu mu istiyorsunuz.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizin gibi saftrik biatci olmaktansa sinsi olmayi yeglerim. Ne degisecek hoca degisince? Takimi kim kurduysa o oynatsin. Hoca-degisecekse haziranda degisecek.

Bir de maç anında kimse dikkat etmedi mi bilmiyorum Mete Kalkavan konusunda da es geçilmemesi gerek bir konu var 90+4 de Jimmy'e yapılan hareket net fauldü orada top bize geçmiş olsa rakip sahaya yerleşebilirdik ama nedense Nzonzi'ye çaldığı hareketten daha sert harekete faul bile çalmadı. Bu olayı da atlamamak lazım arada kaynayıp gitmesin bile bile rakibe avantaj sağlattı.

TD yil boyunca degistirilebilir. Ama bu sezon ícin çozum bu degil. Ihale yeni gelecek adama kalmasin. Bu takimi Terim bu hale getirdi. Birakalim sorumlulugu da ona kalsin. Bakalim bizi 8 kere sampiyon yapan Hagi, Drogba, Gomis miymis? Yoksa Terim ve transfer ettigi Cakne miymis?
gerek yok ihale ona kalsın buna kalsına, galatasaray zarar gorur bundan. teknik direktor degistirerek cok sampiyon olduk. iki sene once de terim devre arasında gelmisti. sezonu feda edemeyiz.

gerek yok ihale ona kalsın buna kalsına, galatasaray zarar gorur bundan. teknik direktor degistirerek cok sampiyon olduk. iki sene once de terim devre arasında gelmisti. sezonu feda edemeyiz.

FT kovulamaz. Giderse kendisi gider. Sezon baslamisken kimi bulup getiririz simdi? herkes bir yerlere imzasini atti calismaya basladi.

Yok efendim bekler kötü oldugu icin seri kendini gösteremiyomus yok yaninda oynayan donk ve belhanda kötü oldugu icinmis daha yeni gelmis mis adam 5-6 mac oynadi halen alisamamis.seri den bi cacik olmaz bakin nzonziye daha bikac gün önce geldi hemen kalitesini gösterdi hic elestiren varmi? Nzonzi dani alves ve marcelo ilemi oynadi?
Serinin işi adrese teslim pas atmak takimi ileri cikarmak. Nzonzinin isi geriyi süpürmek topu kreatif olacak birine göndermek.

Beklerle alakali değil ama Nzonzi kusursuz oynadı çünkü işini yaptı. Seri nin işi 30m top sürüp ceza sahasina getirmek değil. Ne kanat ne bek ne forvet araya kaçamadıgi icin adam basit oynadı yanindakine verdi geçti. Tek handikapı aşırı çelimsiz biri ve sorumluluk alacak kadar daha takimi bilmiyor. Çünkü bu adamlar sistem takımlardan geliyor.

Milli aradan sonra Galatasarayda orta saha oynamak ne öğrenir.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir de maç anında kimse dikkat etmedi mi bilmiyorum Mete Kalkavan konusunda da es geçilmemesi gerek bir konu var 90+4 de Jimmy'e yapılan hareket net fauldü orada top bize geçmiş olsa rakip sahaya yerleşebilirdik ama nedense Nzonzi'ye çaldığı hareketten daha sert harekete faul bile çalmadı. Bu olayı da atlamamak lazım arada kaynayıp gitmesin bile bile rakibe avantaj sağlattı.

yine iyi tespit bravo ustat nzonziye tac cizgisinin orda caldigi faul tam bir komediydi. tabi jonsonun jimye yaptigi faul degil ama nzonzininkinden 10 kat daha fazla faul. yinede ozkartal METE fena bi yonetim sergilemedi

Hocanın açıklamalarına bakılırsa Monaco forvet alıcak vs hikayeymiş, bonservis istedikleri için olmuyormuş transfer. Belhanda veya Diagne satılırsa transfer gerçekleşir aksi halde bu iş yatar, tahminim bu yönde.

Hakem bu macta elestirilecek son kisi bi yanlis faulemi kaldik yemeseydin o sacma sapan golü

Serinin işi adrese teslim pas atmak takimi ileri cikarmak. Nzonzinin isi geriyi süpürmek topu kreatif olacak birine göndermek.

Beklerle alakali değil ama Nzonzi kusursuz oynadı çünkü işini yaptı. Seri nin işi 30m top sürüp ceza sahasina getirmek değil. Ne kanat ne bek ne forvet araya kaçamadıgi icin adam basit oynadı yanindakine verdi geçti. Tek handikapı aşırı çelimsiz biri ve sorumluluk alacak kadar daha takimi bilmiyor. Çünkü bu adamlar sistem takımlardan geliyor.

Milli aradan sonra Galatasarayda orta saha oynamak ne öğrenir.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Insallah hadi bakalim

yine iyi tespit bravo ustat nzonziye tac cizgisinin orda caldigi faul tam bir komediydi. tabi jonsonun jimye yaptigi faul degil ama nzonzininkinden 10 kat daha fazla faul. yinede ozkartal METE fena bi yonetim sergilemedi
Şimdi Nzonzi olayı ayak tabanıyla gelmiyor tam tersi ön tarafıyla topa müdahale ediyor aslında tamamen temiz pozisyon fakat Johnson pozisyonun da tam tersi topa dokunduktan sonra aksiyon devam edip rakibin bileğine tabanıyla darbe var. Nzonzi normal şartlarda zaten faul bile değil ama Jimmy'e yapılan hareket aksiyon devam ettiği için net çift vuruştur. Hakem ince ince doğradı oyun akışından dolayı son dakikalarda gol yemeyiz düşüncesinden dolayı bir çok insanın gözünden kaçtığını düşünüyorum. Küçük olay gözükebilir ama küçük olayların hele ki son dakikalarda neler yaşattığını unutmamak lazım aslında büyük bir etki yarattı.

Hakem bu macta elestirilecek son kisi bi yanlis faulemi kaldik yemeseydin o sacma sapan golü
Öyle bir dünya yok top sana geçecekken rakip senin yarı sahana yerleşiyor gayet bariz şekilde ufak bir hata bir çok şeye neden olabilir bu olay geri kalan olayları gerçekleştiriyor domino etkisi diyoruz top bize geçmiş olsa rakip yarı sahada kalıp çok rahat taç ve duran toplarla bitirebildik ama faul çalmadığı için 2 dakika tamamen rakibin top çevirip boşluk aramasıyla geçti.

Takımın yediği golde ne kadar takım suçluysa en az onlar kadar bu faulü es geçen Mete Kalkavan'da hakem olarak kötüdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt