Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer umrumda değil, alırsaniz adam değilsiniz . Umarım liseciler de şu yönetimi indirir. 2 maçtır rezalet izliyoruz neyse

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca dün çok fazla subliminal mesaj yollamis ama Ne yazik ki kimse anlamis degil halen Falcao Falcao diyenler var. Konu çok açik.

Hoca resmen Falcao isterim ama ona harcanacak parayi daha önemli bölgelere harcamalayiz demek istedi ayrica ‚Galatasarayin gelecegini düsünmeliyiz‘ dediginde Falcao yerine genç bir santrafor istedigi de ortada. Zaten Falcao Samatta haberleri ilk çiktiginda Hoca Samattayi istiyordu ve Falcao yu istemesi için ikna edilmisti.

Konu öyle bir noktaya geldi ki su an elimizde gelecek sezon satabilecek oyuncumuz yok Marcaonun Form grafigini göz önünde bulundurursak.

Bu asamada bir Falcao transferi ne kadar mantikli olur sizce?

Hoca dün çok fazla subliminal mesaj yollamis ama Ne yazik ki kimse anlamis degil halen Falcao Falcao diyenler var. Konu çok açik.

Hoca resmen Falcao isterim ama ona harcanacak parayi daha önemli bölgelere harcamalayiz demek istedi ayrica ‚Galatasarayin gelecegini düsünmeliyiz‘ dediginde Falcao yerine genç bir santrafor istedigi de ortada. Zaten Falcao Samatta haberleri ilk çiktiginda Hoca Samattayi istiyordu ve Falcao yu istemesi için ikna edilmisti.

Konu öyle bir noktaya geldi ki su an elimizde gelecek sezon satabilecek oyuncumuz yok Marcaonun Form grafigini göz önünde bulundurursak.

Bu asamada bir Falcao transferi ne kadar mantikli olur sizce?
zaten Hoca açıkça dedi , stoper ve orta saha istediğini . Yerli olacak bunlar ,yerli olur mu diye bir cümlesi var . Forvet de dedigin gibi genç istiyor. Hoca istediği kadar konuşsun Albayrak , cengiz gibi amatörler sadece yurt içinde transfer yapar . Şükrü hanedar iyi ama ona lafım yok . Umarım giderler , her transfer dönemi bıktım bunların sacmaliklarindan . Falcao yerin dibine girsin onu almaya çalışanların da

zaten Hoca açıkça dedi , stoper ve orta saha istediğini . Yerli olacak bunlar ,yerli olur mu diye bir cümlesi var . Forvet de dedigin gibi genç istiyor. Hoca istediği kadar konuşsun Albayrak , cengiz gibi amatörler sadece yurt içinde transfer yapar . Şükrü hanedar iyi ama ona lafım yok . Umarım giderler , her transfer dönemi bıktım bunların sacmaliklarindan . Falcao yerin dibine girsin onu almaya çalışanların da

Açikcasi bende son 2 hafta içinde Falcao transferine soguk bakmaya basladim. Hele ki dün oynadigimiz Konya maçi sonrasinda iyice olumsuz bakiyorum Falcao hamlesine.

Niasse ve topala bile raziyim. Acil forvet gelsin ama. Diagne leşi ile olmaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafayı falcao ile kırdık ondan atladık ama dün yönetime de kızdı oluyor olmuyor çıkın açıklama yapın kaçmayın taraftardan demeye getirdi

Bu Falcao transferi Galatasaray ile bir şekilde bağlantısı olan herkesin dengesini bozdu.Bir an önce olumlu yada olumsuz sonuçlansada herkes kurtulsa.

Arkadaşlar boş yere kendimizi bu kadar kasıyoruz.Altını çiziyorum şu takıma hiçbir takviye yapılmasa bile ligteki en kaliteli kadro halen bizde ve geçen seneye göre oynadığımız futbol bir tık daha önde.Bakmayın sezon başı daha uyanamadık biz.Geçen seneli Feghouli nerde 2 adım mesafedeki topa uzanamayan feghouli nerde?Bu örnekleri çoğaltabiliriz.
O yüzden 4.-5. hafta gibi bu takım ritmini bulacaktır fazla kafanıza takmayın.

Tabi avrupa yı bu konunun dışında tutuyorum.Sağlam bir golcü ve savunmaya takviye olmassa erkenden evimize döneriz oradan.

Günaydın

Fark 5

Geri gelebilirmiyiz elbette
Ama oynadığımız oyun geçen seneden beri sıkıntı. Birde hızlı kanat oyuncumuz elden gitti, bizi ileriye taşıyan gol pozizyonlarına sokan adam gitti.

Babel ve Feghouli çok kaliteli oyuncular ancak delici özelliğe sahip değiller. Emre zaten bir baltaya sap olamamış son durağı ve değisimi daha göstermedi.Yavaş oynuyoruz ve hızlı oynayan takımlar bu sene bizi üzer. Fatih Terim'de büyük düşüş var, takımda büyük disiplin sorunu var. Oyuncular kafasına göre korkmadan takılıyor. Oyuna hala selcuk giriyor yedek kulübesinin yine yetersiz olduğu ortaya cıktı. Hazırlık macları cok göz boyadı.

Rakibine bakıyorsun 5 senenin açlığı var, bu sene biz şampiyon olacağız diye bağırıyolar ilk haftadan. Onların gözünü korkutan bir Galatasaray'da yok. Son şampiyondan herkes korkar normalde ama bu sene Galatasaray'ın yokları oynadıgını adamlar başından görüyor.

Tudor döneminde bizde böyle hırslı başlamıştık ve o sene şampiyon olacağını herkes hissediyordu. 2 sene bjk şampiyonluğundan sonra nasıl biz camia olarak şampiyonluğu çok istediysek bu senede aynı şekilde bizde motivasyon kaybı rakipte iştah var. Bu motivasyonsuzluk bu disiplinsizlik çok net bir şekilde bizi şampiyonluktan koparır.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol güneş besiktasının bütün özelliklerini aldık. Ilk 2 sene şampiyon ol sonra kadro olarak düşüşe geç ne oynadığın belli olmasın. Ve çok iştahlı bir rakibin şampiyon oluşunu izle. Daha ligin başındayız bunları değistirecek zaman var. Biz bu hataya düşmeyelim, Fatih Terim gibi tecrübeli hoca şenol'un hatasına düştü inanılır gibi değil.

Öte yandan bu yönetim Galatasaray icin yetersizdir. Albayrak ile bu transfer isleri ilerlemez. Büyük karakterler lazım bu kulübe. Her galibiyetten sonra kameralara şov yapan değil yenilgiden sonra kaçmayacak adamlar lazım.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11 12 sezonunun 3 1 kazandigimiz fb macindada 3 puan geride cikmistik yanlis hatırlamıyorsam ve o macta gelen galibiyet ve ezici oyun muthis hava katmisti bize

Smdi 2 hedefimiz var kisa vadeli
Cepten yedik daha ilk haftalar kredi kalmadı
Önümüzdeki 3 mactan mutlak 9 puan cikarip arenadki fener macini bekleyeceğiz.

Bu saatten sonra Belhandayi satmak ve ordan gelen geliri (1.8 Milyon eksidegiz+ olasi bir 12-13 Milyon bonservis= Yaklasik 11 Milyon €) transferin son haftasinda Kime harcayacak Bu yönetim. 5 Milyon Falcao ya gömülür zaten elde 5-6 Milyon kaliyor ve o parayla en azindan bir sag bek, bir Sol bek birde uçan kanat almaliyiz bunu bir hafta içinde yapamazlar.
O para gelirse o dediklerin yapılır yapılmasına da o dediğin 3 transfer de yabancı olacaksa 2 kişi daha gitmeli takımdan. Bunu da göz ardı etmemek gerek. Zaten şu anda 13 yabancı var takımda. Bu yönetim para olduktan sonra birilerini alabiliyor. Sorun satmakta. Adam satamıyoruz. Şu anda takımda satılması gereken cidden bir sürü oyuncu var. En başta Nagatomo, Mariano, Linnes, Marcao, Belhanda, Diagne geliyor. Bunların en azından 3'ünden kurtulsak yine elimize para geçer ve son hafta illa birilerini alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt