Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım hoca ileridegetirisi olmadığı ve yüksek maliyetinden dolayı Falcao'yu düşünmemiş. Öncelikli tercihi ileride para kazanılabilir diye Samatta imiş. Diagne satılıp FFP açılmayınca yönetim Falcao'yu istemiş. Başkan bu transferle sükse yapmak istiyor. Hocada Falcao yu kim istemez siz risk alıyorsanız bence sorun yok demiş. Hocanın açıklamalarından çıkarımım bu.

11 12 sezonunun 3 1 kazandigimiz fb macindada 3 puan geride cikmistik yanlis hatırlamıyorsam ve o macta gelen galibiyet ve ezici oyun muthis hava katmisti bize

Smdi 2 hedefimiz var kisa vadeli
Cepten yedik daha ilk haftalar kredi kalmadı
Önümüzdeki 3 mactan mutlak 9 puan cikarip arenadki fener macini bekleyeceğiz.
O takım sahada umut veriyordu o sezon. Bu takımda umut yok. Insallah en az 2 takviye olur Fatih Terim de artık kendine gelir şu disiplini sağlar artık.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaten Hoca açıkça dedi , stoper ve orta saha istediğini . Yerli olacak bunlar ,yerli olur mu diye bir cümlesi var . Forvet de dedigin gibi genç istiyor. Hoca istediği kadar konuşsun Albayrak , cengiz gibi amatörler sadece yurt içinde transfer yapar . Şükrü hanedar iyi ama ona lafım yok . Umarım giderler , her transfer dönemi bıktım bunların sacmaliklarindan . Falcao yerin dibine girsin onu almaya çalışanların da

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayni Hoca Diagne'ye 13M gömdu. Ayni paraya Onyekuru/Trezeguet alinabilirdi..

Falcao olsa şu iki maçta en az 4 puanımız vardı diagne kazması ne durumda görüyorsunuz..

Yöneticilerin Transferi kapattık açıklamasını yapmalarını ve artık yolumuza mevcut kadro ile devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Kayseri maçına kadar falcao diye diye günü gün edeceğiz yoksa.

Sanırım hoca ileridegetirisi olmadığı ve yüksek maliyetinden dolayı Falcao'yu düşünmemiş. Öncelikli tercihi ileride para kazanılabilir diye Samatta imiş. Diagne satılıp FFP açılmayınca yönetim Falcao'yu istemiş. Başkan bu transferle sükse yapmak istiyor. Hocada Falcao yu kim istemez siz risk alıyorsanız bence sorun yok demiş. Hocanın açıklamalarından çıkarımım bu.
Haklı Falcaoya 5 milyon vereceksek, Samattayı alabilirdik opsiyonlu falan. Belki Onyekuruyu alırdık. Falcaoya verilecrk paranın dönüşü yok. Bizi bedava olacak diye oyaladılar şimdi 5 milyon veriyoruz ki artık onuda kabul etmez adamlar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yöneticilerin Transferi kapattık açıklamasını yapmalarını ve artık yolumuza mevcut kadro ile devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Kayseri maçına kadar falcao diye diye günü gün edeceğiz yoksa.
Diagne'nin kafasını zor toparlarız son durumlardan sonra.

Büyük sıkıntı.

Biraz cliché gelecek ama Falcao olsaydi 6 puan almistik ve kendisi en az 2 gol atardi iki macta. Diagne nin yaptigini herangi futbolcu yapar, sadece fizigi biraz arti getiriyor. Eren bile sahada bundan daha cok "ben futbolcuyum" diyor. Eger Diagne 170cm olsaydi profesyonel futbolcu bile olamazdi.

Biz hem FB hem başakşehir ile düşman olduk iki takimda biz kimi istesek almak için ugrasiyor Fenerbahçe'nin dostları Rize ,başakşehir ,Sivas Alanyaspor bizim dostumuz kim ? Muric emre akbaba şimdi de Mehmet topal

4.yıldıza en cok yaklaşacakları sezon bu sezon sanırım. Hala bizim isteğimiz ve hocanın toparlanmasına bakar iş. Herkes kendine gelecek florya'da ciddi şeyler olması lazım. Bu sırnaşık bu şımarık haller bitsin artık. Senin kadron ile rakiplerin kadro arasında uçurum yok bizim ligimiz belli.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt