Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crivelli'nin Fener'e Attığı Golü Diagne Denilen Goril Atabilir mi?
Yanlış soru bence. Biz bu herifi geçen sene niye almadık doğrusu
Enzo crivelli yapısı gereği bizim aslında aradığımız forvet bu herif geçen sene devre arası transfer olmadan transfer forumuna ben yazdım diagneye para akıtacağına bu herife 3 milyon verip kalanıyla veriyorsanız verin diyip crivelli+diagne vs crivelli+x yapsaydık ki emin olun ne versek kabul ederlerdi diagne gitmek için disiplinsizlik yapıyordu.

Hala İnstagramda beğeni diye kovalıyorsunuz. Stoke City taraftarı şuan bana Come To Stoke yazıp etiketlese açıkcası bende beğenirim ama bu gideceğim anlamına gelmez dimi,yeter bence artık

Herkes biliyor Falcao ile takimin sorunun cözulmiyecegini ama bizi hep basariya göturen birilik ve beraberlik geri gelecek yoksa bütun sezonu heba edecez gelmesi sart oglu sart

Denizli ve dün ki maçta kaçanların 1 tanesini atsa 4 puanımız vardı şu an. Olaylar bazen böyle gelişir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi bu beceriksizler ordusu yüzünden 2 sezondur kabustan öte transfer sezonları yaşıyorum. Sinirden stresten artık diyecek bir şeyim kalmadı. Bunlara küfür etsen ne olur? Ya rabbi şükür derler devam ederler. Artık sadece dövüle dövüle kovulmalarını bekliyorum. Liseciler bişey yapması gerek

Ozan korkut goreve, sezon sonu komple bir temizlik lazim.

Bir bildiği vardır. Ne biçim konuşuyorsun sen. Kuş musun?

ülkede de benzer sorun var dikkat ediyor musun. eleştirince feto,pkk terörist falan oluyorsun. burda da kuş oluyosun. daha vahim günler göreceğiz galiba. övmek zorunda kalacağımız günler. zorla ;D

Beşiktaşın 3 sene önce yaptığı hataların aynısını yapıyoruz.İş yapan ne kadar oyuncu varsa gönderdik.İsmi Olan ama Yaşı geçmiş işi bitmiş Ne kadar oyuncu varsa doldurduk.

Falcaonun eşi bizim taraftar ile resmen dalga geçiyor bu Abdul öküzü taraftarı rezil etti resmen

Beşiktaşın 3 sene önce yaptığı hataların aynısını yapıyoruz.İş yapan ne kadar oyuncu varsa gönderdik.İsmi Olan ama Yaşı geçmiş işi bitmiş Ne kadar oyuncu varsa doldurduk.
yerine iyi birisi gelmediği için gomis diyoruz garry mi iş yapıyordu maicon serdar mı ozanı dışarda bırakıyorum genç oyuncu olayı farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt