Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.800
- 66.865
- 5.003
Falcao gelmeyince ben geleyim demiş kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah ulan be keşke alabilseydik seni. Şampiyonlukta %50 pay sahibiydi
denizli maçından önce 10-11 güdne 3 maç yaptık izin maçtan önce verildi buna kızmak anlamsızbu sefer iki gün izin verilmemis topculara
Olurlar, bizim 2 sene önce yaptığımız değişimi adamlar bu sene yaptı iyi kötü. Biz ise geriye gittiik, normaldir şampiyon olmaları.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
feghouli ayakta duramıyordu artık attığı her pas rakip takımaydı Sallamak için sallamayınFT futbolu unutmuş resmen feg çıkarıp leşçuk almak nedir yav çıkar diagne koy oraya ahmet çalık donk u öne at bunu düşünemiyorsan ne diye orada duruyorsun
Meloya dil uzatmayalım lütfen.onun gibi seveni gelmedi adam gideli yıllar oldu hala sevgisi azalmadı.Oyununu cok begenmesemde bu oglani bi ayri seviyorum. Adam bizi harbi icten seviyor ve benimsedi öyle gomis yada melo gibi prim amacli degil.
melo ve prim.. Ne alaka yaOyununu cok begenmesemde bu oglani bi ayri seviyorum. Adam bizi harbi icten seviyor ve benimsedi öyle gomis yada melo gibi prim amacli degil.
Aynen kardeşim aynen unutmuş. Feghouli'nin yürüyecek dermanı yoktu son dakikalarda.Bu arada hocanın elinde Kante vardı o gitti Selçuk'u soktu oyuna.Sonuna kadar haklısınız.FT futbolu unutmuş resmen feg çıkarıp leşçuk almak nedir yav çıkar diagne koy oraya ahmet çalık donk u öne at bunu düşünemiyorsan ne diye orada duruyorsun
kaybedelim diye mi?FT futbolu unutmuş resmen feg çıkarıp leşçuk almak nedir yav çıkar diagne koy oraya ahmet çalık donk u öne at bunu düşünemiyorsan ne diye orada duruyorsun