Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro aslında fena değil bizim iki nokta atışı transferle herşey güllük gülistanlik olur tekrar falcao ve banega ve kadro su skeilde olmalı

Muslera
Şener Luyindama Marcao Linnes
Nzonzi
Seri Banega
Feghouli Falcao Babel

Bazi arkadaslsr
Dünkü maçta baskı yediğimizde tek ihtiyaç olan topla dripling yapabilen bir adamdı, kesinlikle 2. golü bulurduk. Ömer bayram bile olurdu yani. Bizimki gitti feghouli’yi cikarip selcuk’u aldı.
Feg cok yorulmustu dogru karardi ama sen Fegi cikarip Fegten daha yorgun Selcugu alirsan oyunuda ortasahayi verirsin zaten 10 kisisin 9 kisi oynarsin Yorumlari okuyorum Omer Bayram girse gene iyiydi diyenler var bencede haklilar Omeri Sokarim Selcuğu sokmam ya Hoca bu sene neden takinti haline getirdi su selcugu anlamak cok zor

Transfer işini tamamen şükrü ve o nzonziyi getiren menajere devretsinler artık. Apo karışmazsa 2 güne getirirler yine istedikleri adamları

1.5 ayda Falcao'yu getiremeyen ondan önce 1 ay da Banega için uğraşan eli boş dönen yönetim şimdi Belhanda'yı satacak ve 1 haftada yerini dolduracak ha ?

Güzel hikaye kardeş ...

Tamam ben de Belhanda'ya hayran değilim de Belhanda'nın yokluğunu çok net hissetti dün takım

Bir müddettir forumu okuyorum bu ilk mesajım herkes kafasına göre bir şey yazıyor. Şu alınmalı, şu satılması vs vs..

Her şey bir kenara, Babel yerine hızlı, dikine gidebilen bir kanat oyuncusu almazsak bir halt olmaz bizden. Not alın bunu.

Onyekuruya öne geçtikten sonra ihtiyacımız var.Dun olsaydı 2 3 olurdu ama ilk golu atmak için de babel lazım.

aslında sıfıra hızla inen iki bekimiz olsa bu kusurların alayı yok olur. biri inemiyor biri iniyor orta açamıyor dün naga çok istekli koşuyor debeleniyor adam geçiyor ama topu sağına alıyor savunma yerleşmiş oluyor vs vs.

Belhanda satılırsa Emre Kılınç'ı alabiliriz yerine. 2.5+takas ile çözülebilir bence. Oyuncuya da 1m veririz bitti gitti, gelsin başlasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt