Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlarda 5 senedir kupa alamıyor,kadroları leş ötesi ve gram eleştiri yok. Biz 2 hafta önce bu senenin üçlemesini tamamladık, tonlarca eleştiri laf. Acayip bir sosyoloji işin acayip tarafı fener taraftari bizden mezhep ırk din sosyoekonomik olarak da farkli degil.
gram eleştiri olmadığı için 5 senedir kupa alamıyolar ve kadroları leş

- Fatih Terim: "Transfer olması için uğraşılıyor. Belki yarın olur. Son 1 haftaya giriyoruz.
- Fatih Terim: "Üzerine basa basa söylemek istiyorum. Başkanımız ve yöneticilerimizin çok uğraştığını biliyorum. Sadece Falcao değil, başka şeyler de olabilir bu 1 hafta içerisinde. Keşke olsa..."

baska kim gelecek lan

- Fatih Terim: "Transfer olması için uğraşılıyor. Belki yarın olur. Son 1 haftaya giriyoruz.
- Fatih Terim: "Üzerine basa basa söylemek istiyorum. Başkanımız ve yöneticilerimizin çok uğraştığını biliyorum. Sadece Falcao değil, başka şeyler de olabilir bu 1 hafta içerisinde. Keşke olsa..."

baska kim gelecek lan

mevlüt.

Belhanda satılmamalı
Eğer devre arası sattıklarımız FFP yi dengeliyorsa devre arası satılabilir
Falcao+Mevlüt+yedek os+stoper
Şu 1 haftada şunlar olsa güzel olurdu

yaş ortalamasına giydirip giyditip joao mario istemek sizce banega 3 sene sonra fizik olarak nerde olacak yapmayın ha kalitelerini tartişmam

aslında sıfıra hızla inen iki bekimiz olsa bu kusurların alayı yok olur. biri inemiyor biri iniyor orta açamıyor dün naga çok istekli koşuyor debeleniyor adam geçiyor ama topu sağına alıyor savunma yerleşmiş oluyor vs vs.

Nagatomu orta açmaktan korkuyor gibi devamlı topu çekiyor içeride pozisyon alan oyuncularda sıkıntı yaşıyor.

Adamlarda 5 senedir kupa alamıyor,kadroları leş ötesi ve gram eleştiri yok. Biz 2 hafta önce bu senenin üçlemesini tamamladık, tonlarca eleştiri laf. Acayip bir sosyoloji işin acayip tarafı fener taraftari bizden mezhep ırk din sosyoekonomik olarak da farkli degil.
ve dün güzel oynadık 60dakika boyunca.fener basaksehir macında rezildi ama sonuca bakılyo işte.o sonucta bi taraflarına girecek yakında

Falcao geldikten sonra bu takıma ortasaha ve hızlı kanat lazım.Yani yabancı sınırı elimizi bağlıyor.

Belhanda satılırsa yeri dolmaz...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya ne yer yapmış ta yeri dolmazmis bıraksana ya terlemeyen koşmayan,kaleye şut çekmeyen büyük maçlarda hakemden korkup oyundan çıkmak isteyen sorumluluk sahibi olmayan boş adam fred gelsinde adam görün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt