Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç transfer yapın Hollanda Belçika Portekiz kulüpleri gibi genç oyunculara yönelmeliyiz. 33 34 lük adamlarla 1 2 sene şampiyon olursun sonrası yok Beşiktaşın hali ortada.

Ayrıca her sene şampiyon olamayacağına göre ş. Ligi geliri olmasa bütçe dengesini nasıl kuracaksın, bunun planlamasının yapılması lazım.

Dün hoca açıkça konuştu günü kurtarmak istemiyorum diye, Falcao yu isterim diyor. Ama bu bizi sarsacaksa olmasın diyor daha ne desin adam. Ortalama falcaonun maliyeti 3 yıl için 20 milyon euro yani güncel kurda 125 milyon TL bu durumda THY ve terradan 3 yılda alacağımız toplam reklam geliri Falcao ya gitmiş olacak. Bu bizim gibi kulüpleri batırıyor.

Hoca sürpriz satışların olabileceğini söyledi yunus donk diagne belhanda nagatomo linnes ten ikisi satılacak sanırım inşallah alınacak adamlar satışta para getirecek adamlar olur.

Bence linnes gidicek başka açıklaması yok nagaya dayanmamın bi tane orta açmadı herif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nagatomo iyice Sabri gibi gözükmeye başladı gözüme.
Ne pas oyununda var ne orta açma konusunda .
Hangi ayağı daha iyi onu bile daha çözemedik.
Tek olumlu yanı müthiş profesyonel .

Şu cagneyi satabilseydik var ya herşey tıkır tıkır çözülecekti ama yok işte

Ya genç alalım da önce oyuncu satalım.Genç pahalı oluyor işte.Oyuncu satmadan nereye alıyoruz ? ayrıca satmada epey beceriksiz bir yönetim var.

Sabah ise gidiyorum baktim Mariano halen sifir da duruyor. Napiyorsun hermano dedim ‚kkkkkk‘ dedi

Marianoda bozuyor evet ama onda yine bi isik var bence. Pas trafigine iyi katkida buluniyor, orta acmasa oyunu sag acikda kim oynuyorsa hizlandiriyor atak gelistiriyor felan.

Nagatomo her topu ya dönerek geriye atiyor ya da bos bos ceza sahasina firlatiyor.

Belhanda antrenmanda yok sakatlığı hakkında bilgi de yok satılacak mı acaba hiç sanmıyorum ama

Marianoda bozuyor evet ama onda yine bi isik var bence. Pas trafigine iyi katkida buluniyor, orta acmasa oyunu sag acikda kim oynuyorsa hizlandiriyor atak gelistiriyor felan.

Nagatomo her topu ya dönerek geriye atiyor ya da bos bos ceza sahasina firlatiyor.

En azindan Linnes oynayabilirdi dün Naga yerine. Sana hak veriyorum

rıdvan nzozniyi kıskanmış.en iyi fernando bundan iyi diyo maloz.nasıl bi gerizeklaıdır bu yav.adam dün müthiş oynadı
Takım mağlup olunca ,yorum yaptı desinler diye yorum yapıyolar.Kaç tane oyunun akışını değiştirecek pas attı Seri.Adamın yerinde oynadığı ilk maçı ,çok bilmişler hemen yaftayı yapıştırdılar.

O çok beğendikleri Feneri görecem 3-5 hafta sonra.Savunma yok,Orta sahada Emre en çok 3 hafta daha oynar sonra kasığını tutmaya başlar.Kanatların ne olduğu belirsiz.

Neyse 3-5 hafta sonra roller değişince görürüm pembe g.tlerini...

Forvet ve 10 numara pozisyona adam aldık
Bekler kaldı
Yorum yaparken biraz gündemi takip ederek yazalım Fatih terim resmen dün akşam söyledi siz sadece forvet bekliyorsunuz ama para Yok diyor ortasaha ve defansa bile adam lazım dedi
Halen yol hızlı kanat lazımmış Yok beklerin değişmesi lazımmış
Farkındamısınız 7 gün sonra transfer tahtası kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt