Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.800
- 66.865
- 5.003
Onun sebebi takımın oyunkurucuya ihtiyac duyması ve elimizde belhandadan başka adam olmamasıBelhandayla olmuyor Belhandasız hiç olmuyor nasıl adam bu çözemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun sebebi takımın oyunkurucuya ihtiyac duyması ve elimizde belhandadan başka adam olmamasıBelhandayla olmuyor Belhandasız hiç olmuyor nasıl adam bu çözemedim.
ikinci maci almistik o sezonda. ben genelde ilk 2 macta 1 puan aldigimizi hatirlamiyorum.Iki kez şampiyon olduğumuz sezonda böyle başlamıştık.
ben de istiyorum ama falcaonun yanına forvet yokki.mevlüt gelsin iyi kötü idare eder.ama 2.forvet şart4-4-2 bam bam bam istiyoruz
Everton satmaya çalışırken 15 milyona nasıl alacaktık acaba?Bu herifi istesek alırdık niye aklını karıştırmadık merak ediyorum vasıfsız yöneticilerimiz var yahu
Yanlış mantık feg'in çıkması doğruydu keza adam 15 dakika yürüdü yorgunluktan bitmişti. Yanlış olan selçuğun girmesi, ahmette olmazdı bize orta sahaya hızlı adam almamız lazımdı Diagne sonrası tamamen kapandık son 2 maçta da aynısı oldu kapanırsan yersin kardeşim bu takım kapanmayı bilmiyor çünkü. Herifler defansı orta sahaya kurdu ya akıl alıyor mu Babel diagne çıktıktan sonra forvete çekildi sonra bir baktım sol bek.FT futbolu unutmuş resmen feg çıkarıp leşçuk almak nedir yav çıkar diagne koy oraya ahmet çalık donk u öne at bunu düşünemiyorsan ne diye orada duruyorsun
Falcao'nun eşi cevap vermiş
![]()
Yapma Emrah Adminim, millet zaten hazır bombaFalcao'nun eşi cevap vermiş
![]()
Ben Açıklayayım Hemen Kendisi Takımdaki Yaratıcı oyuncu Mevkisi Olan 10 numara Bölgesinde Oynadığı İçin Vasat Takımlara Karşı İç Saha Maçlarında Ortaya çıkıyor Bu maçlardada Golden İki pas öncesini atıyor İş yapar gözüküyor.Deplasman Maçlarında Cl Maçlarında Derbi Maçlarında Ruh gibi geziyor bolca top kaybı yapıyor.Yerine Süper Ligden Herhangi Bir oyuncuyu koysak aynı performansı verir Şüphem yok.Ancak Sneijder Kalitesi Ya da Bir Tık Altı Bir oyuncu Yerine Koyarsak İşte O zaman Deplasmanlarda iş yaparız.Belhandayla olmuyor Belhandasız hiç olmuyor nasıl adam bu çözemedim.
Ben gündemi aktarıyorum yavYapma Emrah Adminim, millet zaten hazır bombaÜstüne çullanırlar. İnstagram beğenisi ile transfer mi olur ya
![]()
Transfer Sezonu Başlamadan Önce Belliydi Galatasaray'ın FFP yönünden ekside olduğu Yönetimin Yapacağı Bir Tek iş vardı.Takımda Piyasası Olan Satılabilecek oyuncuları Satacaklardı.Bunuda yapamıyorlarsa istifa etmeleri gerekli.1 euro bile veremeyiz suan.Bırak 2.3