Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynısın benimde aklıma geldi, yolda havaalanı iç yolunu anımsatıyordu zaten. Sonra dedim manyaklaştım iyice

O araçların bakımını yapıyorum ben de kullanım amacı o iş zaten futbolcu bı adam alıp şahsi olarak soforlu kullanmaz bu işte bı iş var bence mantıken dogruyuz bı yerlere gidiyorlar ailecek falcaonun eşinin bu günkü etkiledimi olayı bana acaba mi dedirtti

emre dün ilkyarı süperdi.denizli macında da sonradan oyuna girdi 10 kişi kalmıs takımda.gelip ferdiyle falan kıyaslamak nedir,dirarla da kıyaslayın oldu olacak.baska sorunlarımız var,böyle olmayan bi soruna mı takılacagız yani

Cuma Günü Albayrak:FALZAO inanulmaz bir oyunzu Bizzat Teşekkür ediyurum ona bize gelebulmek içun çok gayret gösterdi.Ancak kulübü bırakmıyor.Monaco Başkanu ve Jardum hozayada burdan teşekkürlerimi iletiyruum

Manuel Fernandes'in menajeri istanbula gelecek söylentileri var inşallah bizim için değildir.Orta sahaya +30 1 tane adam daha istemiyorum

Transfer olmayacak o kadar belli ki.Yalandan haber salıyorlar gazetelere.Diagneyi bari satsalar.

Seriye biraz daha baktım da bu adama fazla yukleniyor biraz.Hele bu beklerle bir bok yapamaz burda.Adam kafayı kaldırıyor kenarlarda iki tane durağan bek. Seri tam anlamı ile sistem oyuncusu
anlatamıyoruz ki yav.adam hızlı oynuyor.babele çok güzel bi top attı ve babel yürüyerek gitti topa.nagatamoya kaldırdıgı pas süperdi

ben şampiyon olacagımızı düşünüyorum ama olası bi terslikte trabzonu desteklersem de uefa kupasını almamızı isterim bu sefer de.ya lig ya uefa sampiyonluğu.baska türlü olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt