- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Hepsi 1 avuç beceriksiz neyden bahsediyorsunHepiniz kafayı yemişsinizFalcao havaalanına gidiyor olsa şu an tvler son dakika geçiyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi 1 avuç beceriksiz neyden bahsediyorsunHepiniz kafayı yemişsinizFalcao havaalanına gidiyor olsa şu an tvler son dakika geçiyordu.
Topsuz oyunda daha hareketli olmalı emre.emre dün ilkyarı süperdi.denizli macında da sonradan oyuna girdi 10 kişi kalmıs takımda.gelip ferdiyle falan kıyaslamak nedir,dirarla da kıyaslayın oldu olacak.baska sorunlarımız var,böyle olmayan bi soruna mı takılacagız yani
İşim gereği bu araçlar hava alanı hatlarına yolcu taşımak için kullanılıyor eşinin bu gün mü paylaşımı falan derken ailecek böyle bı story atılması acaba mi dedirtmedi bana açık konusayim
Uber gibi bisey ile gezmiyordur insallah
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Albayrak gazetelere boy boy ilan verir falcao yola çıkıyor olsa.O şovu kaçırmaz.Adam daha 5-6 saat önce monacoyla idman yaptıHepsi 1 avuç beceriksiz neyden bahsediyorsun
o düzeltilir.ben defans yardımını gördüm 2-3 kere.bu konuda sorumluluk almaya baslamış.3-4 oyuncu arasına girdiği anda pas opsiyonu yoktu çoğunlukla.kimse yardım etmedi emreye.ama giidp ferdiyle kıyaslamak nedir..emre gol pozisyonuna girmedi,cezasahasına kimse kaçırmadı emreyiTopsuz oyunda daha hareketli olmalı emre.
Gidip 3-4 rakip oyuncunun arasına girip yürüyerek topu bekliyor sürekli. Topsuz oyunda çok eksikleri mevcut açıkçası.
anlatamıyoruz ki yav.adam hızlı oynuyor.babele çok güzel bi top attı ve babel yürüyerek gitti topa.nagatamoya kaldırdıgı pas süperdi
Başımıza ne geldiyse şovdan geldi zatenAlbayrak gazetelere boy boy ilan verir falcao yola çıkıyor olsa.O şovu kaçırmaz.Adam daha 5-6 saat önce monacoyla idman yaptı
Istanbula gelse çoktan duyulmuştu zaten onyekuru da bugün istanbula geldiğine göre izinliler belki de yakın bir yere tatile felan gidiyorlar günü birlik..Sanmam bir yere gidiliyor gibi.
Sanmam bir yere gidiliyor gibi.
ben babel bruma dedim ta en bastan.göreceksin kanat transferi olacak,ya da emre sola geçecek ve hızlı bi bek gelecek.O zaman hata kadroyu kuranlarda.Seriyi alıyorsan senin kanadın babel nagatomo olmaz.
Acaba diye diye kafayı yiyecez. yalan yok gelsin istiyordum. Özellikle de kendisininde gelmek istemesi bu iş olacak dedirtiyordu ama adamın yapacağı bir şey yok. Ben Falcao olsam kulübüme gideceğim diye rest çeksem, maçlara çıkmasam onlarda 5m ye bırakırız deseler anlaştığım takımda paramız yok gardaşş dese ne diye benle bu kadar ilgilendiniz madem para yok dalgamı geçiyorsunuz derim. Madem ülkenizin ve takımınızın durunu 5m bonservis kaldırmıyor o zaman kendinize göre adam arayın derim.
Asıl acısı koskoca kulüp bir oyuncuyu satamadı. Adam maçta gol atamasa da koskoca kulübün yöneticilerine gol olup yağıyor helal olsun
ferdi gazişehir macında şanslıydı golde.kaleci hatalı.basaksehir macında dirar bomboştu.fener 5 kişiydi cezasahasında.ferdi için zor değil o orta.yetenekli çünkü.onu da bitireceklerdir gerçi.rami ve hasan ali falan iyileşince kadroya girer mi bilemiyorum.
emre mor geldiğinden beri iyi oynuyor.dün de ilkyarı cok iyiydi ama forvetsizdik ve kapanan bi konyaya karsı oynadı.destek olan da olmadı ona.denizli macında da 10 kişiydik.ferdi ve emre mevki olarak farklılar.
kaldıki emre ne 9 yeni oyuncuyla maça çıkıp 3-5-2 oynayan,hakem yüzünden 2 gol yemiş ,20 dkda 3 penaltı görmüş gazişehire karşı ,ne de son 15 dk 10-15 pas hatası yapan basaksehire karsı oynadı.canın baska seye sıkılsın.gereksiz bişey bu.emre gayet formda,dün pas konusunda da müthişti.gereksiz bi yorum olmuş.cevap bile vermemem gerekirdi.
aynen.kimse kusra bakmasın abi.ben ne iyi oynayan emreyi ne de yeni gelmiş hızlı oynamaya calısan ama bekler ve kanatlar yüzünden bunu şimdilik takımıyla yapamayan seriye öyle lince izin vermemKaldı ki neredeyse son 2 yıldır doğru durust süre alamamış Emre. Beklentimin uzerinde iyi oynuyor. Daha da iyi olacak.