- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
dün selcuk yerine ömer de girebilirdi ortasahaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Suçlu ffp falanmış.bunuda çıkıp hocaya söyletti korkaklar.Ne Falcaoyu alabildiler, nede Diagneyi satabildiler. Transfer süreci başladığında, ilk işimiz Diagneyi satmak dediler, transfer bitiyor hala satamadılar. Falcao %99 bizde dediler, aylardır getiremediler. Forvet süreci ancak bu kadar kötü yöneltilebilirdi.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne Falcaoyu alabildiler, nede Diagneyi satabildiler. Transfer süreci başladığında, ilk işimiz Diagneyi satmak dediler, transfer bitiyor hala satamadılar. Falcao %99 bizde dediler, aylardır getiremediler. Forvet süreci ancak bu kadar kötü yöneltilebilirdi.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben Babel`i de katarım...dün sahada parasini hak eden 2 adam vardi. LUYINDAMA ve NZONZI. Aslan parcalari. Siz bu digerlerine uymayin, takimi iyi oyununuzla bozmaya devam edin insallah. Aslanlarim benim.
donkta iyiydi,top sekmesi kötü oldudün sahada parasini hak eden 2 adam vardi. LUYINDAMA ve NZONZI. Aslan parcalari. Siz bu digerlerine uymayin, takimi iyi oyununuzla bozmaya devam edin insallah. Aslanlarim benim.
Bence baş baya havaalanına gidiyor adamlar
Böyle mantıklı yorumların bu forumda hala varolması beni mutlu ediyor
Hava alanı olsa bile başka ülkeyedir ya İspanya ya İtalya![]()
Fegholi de fena değildi pili bitene kadar açıkçası.dün sahada parasini hak eden 2 adam vardi. LUYINDAMA ve NZONZI. Aslan parcalari. Siz bu digerlerine uymayin, takimi iyi oyununuzla bozmaya devam edin insallah. Aslanlarim benim.
feghouli 60a kadar iyiydi,sakatlıktan yeni cıktı bi deFegholi de fena değildi pili bitene kadar açıkçası.
Havaalanina gidiyor da olabilirler ama bu istanbula geldiği anlamına gelmez.bizim futbolcular da iki günlük izinde yurtdışına çıkıyorlar.Yani hemen umitlenmeyin buraya gelse ortalık yıkılırdı şimdiyeBence baş baya havaalanına gidiyor adamlar
Olay ne uyuyordumBence baş baya havaalanına gidiyor adamlar