Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.322
- 7.280
- 913
Son dakika yemesek şu an çok başka şeyler konuşuyor olacaktık.
Kişiye göre değişir o.
Gerçekleri göz önüne alırsak yorumlarda hiç bir değişiklik olmaması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son dakika yemesek şu an çok başka şeyler konuşuyor olacaktık.
10 kişi kalana kadar nasildik?Kişiye göre değişir o.
Gerçekleri göz önüne alırsak yorumlarda hiç bir değişiklik olmaması lazım.
Bence iyiydik
Alkış alkış alkışöyle bi saçmalama var ki rakip taraftar ve biraz da biizmkilerde sanırsın seoznun yarısı bitmiş.nzonziye bile laf edilyo,seri şampiyonluga mal olmuş falan...siz ne ötüyosunuz lan eşcinsel penguenler,neyin havası bu
yess.şener hazırlık maclarında da iyiydi.bursa yıllarına döndürmek lazımEğer seriyi iyi oynatmak istiyorsak kanatları şener linnes yapmalıyız.En azından koşucu adamlar.
rezillik
![]()
Kırmızı karta bağlayanlar varda gol attıktan sonra rakibi topa bırakmanın hiç bir anlamı mantığı yok kale ağzına kadar getiriyorsun adamları gol atmaları şaşırtıcı değil..rezillik
![]()
Hic bisey yapmasa basar kosar direnc katar ortasahaya her turlu Selcuktan faydali olurOrta saha alacağına Atalayı oynat orada bir iki maç nzonzi atalay yapalım şu gençlere güvenelim ya. Sadece bir tane forvet yeter diagneyle olmaz gönderiyorsan 2 forvet.
Şahsen ben ikinci yarı söyle arkama yaslandim takımımi izledim,herkes sanıyor ki dandik takımla yaptık acayip defansı iyi yapan bi takım Konya o ovdugunuz fener felan buradan puan felan alamazBence iyiydik
Sadece gözlerim hızlı kanat aradı benim + forvet tabi
kırık hepsi ya.dün tamamen talihsizdik.onların da basına gelecek elbet.bjk göztepe macında rezildi,3 balına golle aldı macı,keza fener kötü oynayıp balına kazandı.milletin övdüğü yeni malatayaya trabzon geçirdi.kasımpaşa trabzonu yenecekti geçen hafta nerdeyse alanya 4 attı kasımpaşaya
Tek kızdığım nokta geri cekilmemizkırık hepsi ya.dün tamamen talihsizdik.onların da basına gelecek elbet.bjk göztepe macında rezildi,3 balına golle aldı macı,keza fener kötü oynayıp balına kazandı.milletin övdüğü yeni malatayaya trabzon geçirdi.kasımpaşa trabzonu yenecekti geçen hafta nerdeyse alanya 4 attı kasımpaşaya
takımda top çalacak adam yok ki.Herkes komutan.