Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener yürüye yürüye falan yenmedi. Açıkçası Başak pozisyonları harcamasa feneri baya baya harcıyorlardı.
tolganin sisirdigi topa vedat bi dokundu gol oldu yani digeri de son dk ayakta kalan atti golü. orta sahaya tecrübeli gökhan inleri alacagina furkan soyalp'i koydu o da defans yapmadi. bile bile lades dediler. viscanin kacirdiklarini hesap etsen istanbuldan ankaraya yol olur..

bu abdürrahimin "Allah 1" haric dedigi hic bir seye inanmam ben acikcasi bu saatten sonra inanan saftir. adam düpedüz 2-3 transfer döneminden beri üfürüyor, yalan söylüyor. 10 sey söylüyorsa 9u yalan 1i süpheli.

Kayseriyi yenersek ve trabzon da fenere kayarsa, milli maç arasına böyle girebilirsek o zaman rüzgar tamamen tersine dönecektir.

trabzon fener'i deplasmanda bizden daha uzun bir süredir yenemiyor. 20 seneyi geçti onların serisi.

o maçta bizim için en iyi ihtimal beraberlik olur.

Tuhaf bir gün..... Durgun bir gün.... fırtına öncesi sessizlik hakim....

Acaba?

Zaten Fenerbahçe'nin performansını Muriç belirleyecek. Fenerbahçe ahım şahım top oynamıyor. Bir oyun planları yok. İstedikleri baskıyı kuramadıkları zaman şişir Muriç'e top ileride kalsın. Muriç bunu gerçekten çok iyi yaptı ilk 2 hafta boyunca. Ama 3 sezon önce Eren de çok iyi başlamıştı lige ancak devamını getirememişti. Temennimiz Muriç'in kötü oynaması olur ama mutluluğu başka takımların başarısızlığında aramak yerine kendi takımımızdaki eksiklikleri giderip git gide üzerine koyduğumuz güzel oyun ve oyunlar bekliyoruz. Ancak 2 senedir iyi oynadığımız maç sayısı 5'i 10'u geçmez. Hep bireysel yeteneklerle gitmeye çalışıyoruz, bir oyun planımız yok ne yazık ki. Olacak gibi de gözükmüyor.

Pasör oyuncu oynatmak lazım orta sahada.gecen yıl Göztepe deplasmanında sulu sahada 90+ da Fernando Mariano ve Belhanda arasındaki paslaşma dışında oyunu tuttuğumuz bir an yok.Bunu yapmıyorsanız Josef tarzı sert orta saha ile rakibin oyununu bozacak oyuncu profili de yok elimizde.Sadece bireysel kalite ve tempo ile maç kazanıyoruz.

Falcao transfer haberleri ile beraber salakçada bir akım türedi.Para bile vermeden bedava açtığı sahte twitter duyum hesabını kapatmakla iddia eden yeni nesil canlılar türedi bu transfer döneminde.

Fenerbahçe bence rakip olmayacak bile bu Fenerbahçe kadrosu ve kulüp yapısı 34 haftalık bir serüvenin ortasına gelmeden patlar, Trabzonspor benim bu sezonki en ciddi gördüğüm rakibimiz ve hafta sonu Fener'in içinden geçecekler.

Falcao'nun uçağa bindiğini kim söyledi ? Monaco'da çok fazla tünel var. Bir yerden bir yere gitmiş olamaz mı ?

Bütün ailesi yanında Vito marka aracve soforlu imkansız Vito araçlar hava alanı iç ve dış hatlara yolcu tasimasinda kullanılır genelde dünyanın her yerinde ve bu aracata öyle bı araç net belli ben Mercedes tamircisitim bu işi yapan çok müşterim var şahsi bir araç değil o yolda havaalanı yollarini anımsatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt