Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao harici b planı yapmamakla yaptıysa da 2z hafta maçını oynamış olmamız sebebiyle yönetimi kenarıya ayırıyorum da, eğer transfer sezonu kapanır da Falcao gelmezse hep birlikte Falcao ya sefer düzenleyelim var mısınız? Bunu gelmeme ihtimali üzerine konuşuyorum tabiki. Ya bir adam karısıyla bir olur Galatasaray taraftarına her türlü kuru yapar da bir kere olsun çıkıp Galatasaray’a gitmek istiyorum demez mi basın üzerinden? Sarı kırmızı sahilde bayraklar balonlar cimbombom lar come to yengelere beğeniler takipleşmeler ben oynamıyorum diyen adamı kimse tutamaz. Falcao şimdiye kadar gelmemişse bu yönetimin suçu değil açık net Falcaonun suçu. Yönetim ne yapacak sözleşmeli adamı kaçıracak mı? Rest çekse 50 kere bitmişti transfer. 8 milyon Euro’yu çatır çatır yer ya sakat olurum ya sahada dolanırım olmadı birine yumruk arar 5-6 maç cezalı olurum dese sıkıyorsa tutsunlar. Onu geçtim kurları haricinde bir kere basına konuştuğunu görmedim. Muriç bile basına açıklama yaptı. Kullanıldığımızı düşünüyorum

kadir ve rodop bugun geç saatlerde veya yarın resmiyet olacak diyor

Ulan bu 19.05 goygoyu yüzünden o tarihten nefret noktası geldim. Açıklacaksa da sıradan bir saatte aciklasinlar, bitsin şu goygoy az yaratici olun

rodop mu
hala mı rodop
hala rodop mu
rodop mu hala
????

Falcao olmuyor diye başka forvet almayacağız sonra devre arası alırız idare edelim denecek, Sonra devre arası çat Falcao 2 yıl sözleşme uzatacak sonra yine takımların kapılarını aşındırıp forvet alamayacaklar ve Diagne'ye adam akıllı teklif gelmeyecek. Diagne ile 1 sezon tamamlayacağız muhtemelen değer kaybedecek .

LOADİNG..
EC6KaBIXUAAcNLw.webp

YouTube da kanal açıp beğeni ve izlenme almak için kolpa sıkan K.O.Ç un tekidir RODOP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt