Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
donkta iyiydi,top sekmesi kötü oldu
golün sorumlusu olarak Donk görünüyor ama o şanssızlıkla yapacak bişey yok golü yememizin iki sebebi var biri geri yaslanıp selçuğu sokmak ikincisi oyuncu bazında sağ bek oynayan arkadaş adamını bırakıp ön liberoluğa soyunması

Oyuncu satıldı da haberimiz mi yok? Bonservissiz iyi golcü olmadığına göre Seri Ndonzi tarzı bakacaklardı şimdiye kadar iş imzaya kalmış olacaktı, kiralık ücreti ödeyecek şansımız yok sen bonservisli mi istiyosun?
Hem kaliteli olsun
Hem yıllığı az olsun
Hem bonservisi az olsun
Mümkünse bedava olsun...
He bi akıllı biziz anasını satayım.
Adamlar salak mı oyuncularını versin bedavaya Nzonzi gibi...
Bazılarının ffp den haberi yok galiba. Tek gelir kapımız olan cl den uzak kalma gibi bir ihtimalimiz yok, olmamalı da. Ama millet topçu beğenmiyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadir ve Rodop T-Rex zamanından kalma olduğu için transfer gündeminden bir haber olmaları normal.

Oyuncu satıldı da haberimiz mi yok? Bonservissiz iyi golcü olmadığına göre Seri Ndonzi tarzı bakacaklardı şimdiye kadar iş imzaya kalmış olacaktı, kiralık ücreti ödeyecek şansımız yok sen bonservisli mi istiyosun?
Ben mi planlayacağım bunları :) Satsaydın Diagneyi bak fatih hoca da dün aynısını söyledi.Kiralıkları doldurun bakalım takıma seneye ne olacak

Abdurrahim Albayrak çok iyi bir insan ve çok iyi bir Galatasaraylı olabilir
Ama elini attığı her transferi becerememesi çok manidar

İsim değil kadro kalitesi fark yaratıyor uzun vadede.
O yuzden diyorum zaten.
Bjkyi herkes hor goruyor fakat belli olmaz yani. TS zaten malum.
Fb de Gustavo ve Ben Arfayi alsa...

Sadece Bsb degil. 5 puan geride oldugumuz onemli degil fakat rakipleri kucuk gormek bize fayda saglamaz. CL basliyor neredeyse fakat takim hala eksik

Abdurrahim Albayrak, Falcao konusunda artık resmi imza olmadan konuşmama kararı aldı. (Ajans1905)

kadirin kucağına bir anda son dakika haberi düştü canlı yayında

gs monacoya rest çekti diyo

Galatasaray rest çekmiş Monaco'ya, ya verin ya da seneye bonservis olmadan alırız demiş.
Falcao'da ödemelerimi almam için Fifa'ya başvurmamı istemiyorsanız gidişime izin verin, ben defteri kapattım demiş.
Ajans1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt