- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
bugün yarın açıklansın Falcao bu forumdaki en büyük mal benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman seneye derler boyle soru mu olurMonacoya rest çekmişiz ya verin ya seneye bedelsiz alırız diye.

Aynen öyle adamlar zaten takımda tutmak istiyor o zaman seneye gelin alın derler mantıksızlığa bakar mısın çıldırıcamO zaman seneye derler boyle soru mu olur
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Almıyorlar abi ne yapacak herkes bizim gibi mal mı alsın? Yüzünü gözünü boyayıp zenci diye küçük klüplere ittirelim dicem herif zaten zenci. Alıcı olmayan malı nasıl bir pr yapıp satacaksın gol kralıymış adamlar biraz izlese mal meydanda zaten. Dün köpek gibi istekli oynadı. Tek başına bir pres yapışı var içim ağladı ulan yanındakiler yapmıyor tek başına yaptığın pres boşa güç kaybı. Ciğerleri çöktü resmen o an topu kapsak buna atsalar koşacak hali kalmadı bunu düşünemiyor. Adamı çözmüşler 2 kişi veriyorlar tamamen kayboluyor. Bir koşması top kontrolü var mübarek Servet’in kopyası. Top kontrolü olmayan, topu 2 metre süremeyen forvet olur tamam da en azından duracağı yeri bilir şut vurur bunda o da yok. Şanssızlık dicem ama 20 top geliyor hepsinde alakasız yerde.Ben mi planlayacağım bunlarıSatsaydın Diagneyi bak fatih hoca da dün aynısını söyledi.Kiralıkları doldurun bakalım takıma seneye ne olacak
badir bari hakkında ilk kez olumsuz bir yorum geldi senden renktaşkadir agir salliyor
Apo yumruğu masa ya vurmuş diyorlarMonacoya rest çekmişiz ya verin ya seneye bedelsiz alırız diye.
Bu adam bizim forvetimiz olamaz maksimum 15-20 arası atar yarısı penaltı olur.Dediklerin baştan sona doğru şunu kim bela etti başımıza ağlayacağım artıkAlmıyorlar abi ne yapacak herkes bizim gibi mal mı alsın? Yüzünü gözünü boyayıp zenci diye küçük klüplere ittirelim dicem herif zaten zenci. Alıcı olmayan malı nasıl bir pr yapıp satacaksın gol kralıymış adamlar biraz izlese mal meydanda zaten. Dün köpek gibi istekli oynadı. Tek başına bir pres yapışı var içim ağladı ulan yanındakiler yapmıyor tek başına yaptığın pres boşa güç kaybı. Ciğerleri çöktü resmen o an topu kapsak buna atsalar koşacak hali kalmadı bunu düşünemiyor. Adamı çözmüşler 2 kişi veriyorlar tamamen kayboluyor. Bir koşması top kontrolü var mübarek Servet’in kopyası. Top kontrolü olmayan, topu 2 metre süremeyen forvet olur tamam da en azından duracağı yeri bilir şut vurur bunda o da yok. Şanssızlık dicem ama 20 top geliyor hepsinde alakasız yerde.
Bizimkiler rest cekemez yalan konusuyorlar ya kedi gibi haber bekliyor bizimkiler.Aynen öyle adamlar zaten takımda tutmak istiyor o zaman seneye gelin alın derler mantıksızlığa bakar mısın çıldırıcam

Falcao 98% mı oldu?Zahmet olmuş
o yuzden nagatomo degil mariano gitmeli,net.dün sayısız pas hatası yaptı 2.yarıgolün sorumlusu olarak Donk görünüyor ama o şanssızlıkla yapacak bişey yok golü yememizin iki sebebi var biri geri yaslanıp selçuğu sokmak ikincisi oyuncu bazında sağ bek oynayan arkadaş adamını bırakıp ön liberoluğa soyunması
Bu saatten sonra vermezler zatenFakat adamlar da haklı. Ben kızamıyorum monacoduklarıma. Apoyu görsem ben de futbolcu falan vermem
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi