Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Bıktırdı ya. Valla..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bıktırdı ya. Valla..
Fake hesapmış arkadaş beğenince gerçektir sandımBıktırdı ya. Valla..
Yarın 19:05’te yapacağımız yayın için yazmıştık der geçer.
Yok hesap filan değil. Bu muhabbet bıktırdı direk.Fake hesapmış arkadaş beğenince gerçektir sandım
net bir biçimde aciliyet sıralamasıStoper ve orta saha daha elzem
llorente inanilmaz hizli teknik bir topcu, hih demis elmanderin burnundan düsmüsBence Llorente Falcaodan cok daha mantikli olur. Hem maliyet acisindan hem oyun tarzi daha uygun bize ( sahsi görüsüm ).
Llorente cok degismediyse en az Elmander kadar kosup pres yapan bi forvet o fizigine ragmen.

Fb Ali koç üzerinden 5 milyon euro alıyor Avis’tenBeyler konu disi ; fbli arkadasla tartisiyoruz da ; terra pizza ya gülüyor‘da aklinca .. bende hello kittyden daldim ; konu geldi kimin gögüs reklam sponsoru daha fazla para veriyor ? Varmi konuya vakif olan ?
Fatih hoca Gomis varken bile forvet istiyordu yönetim gitti Gomis'i yolladı yerine forvet almadı.ya fatih terim gibi bizdeki 3. döneminde 2. sezonun başında burak-umut-elmander-necati gibi bir santrafor hattıyla sezona girmiş adam
nasıl oluyor da 2 sezondur yarım santraforla transfer döneminin bitmesine çıldırmıyor aklım almıyor yani
Arda Kural reel galiba beyler çünkü bu düşünceyi belirtmek için ya Arda Kural olabilirsin ya da FenerliBence Llorente Falcaodan cok daha mantikli olur. Hem maliyet acisindan hem oyun tarzi daha uygun bize ( sahsi görüsüm ).
Llorente cok degismediyse en az Elmander kadar kosup pres yapan bi forvet o fizigine ragmen.
Bu tarz oyuncular takimin genel özgüvenini de yükseltir.Ulan falcao bi gelsin cok mutlu olurum. Alin su adami yav. Bizim winner oyuncu eksigimiz var falcao ilac gibi olur bizim icin. Drogba ve sneijder gibi büyük maclari tek basina alabilecek bir oyuncu.
ya fatih terim gibi bizdeki 3. döneminde 2. sezonun başında burak-umut-elmander-necati gibi bir santrafor hattıyla sezona girmiş adam
nasıl oluyor da 2 sezondur yarım santraforla transfer döneminin bitmesine çıldırmıyor aklım almıyor yani
Aynen oyle.. Kirmizi olmasaydi gecemezdi de...Konya dün 63.dakikaya kadar yarısahayi geçemedi
2 Eylül gece 12'ye kadar CET saatine göre. Bize göre gece saat 2 veya 3 oluyor sanırımBeyler net bir şekilde CL listesi 31’inde mi 2’sinde mi bildiriliyor hiçbir yerde haber yok forum dışında başka bir yerde de okumadım