Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yekurunun alinmamasi hata degil nasil alacaktik ki...15 nasil verecegizEmre, Nzonzi, Adem ve Babel olumlu transferler. Seri iyi sinyaller vermiyor, umarim yaniltir.
Forvet, yedek forvet, 3. stoper, 8/10 numara transferi, Diagne satisi, Belhanda satisi olmamasi fiyasko.
Onyekuru'nun alinmamasi büyük hata.
Yedek bek alinmamasi eksiklik.
adminlerden ricam bu ve bu tip hakaret içeren arkadaşların forumdan atılması adam bunun gibiler yüzünden girmiyor foruma özgür ayten falanda girmiyor ne işi var bunların aramızda yawŞeref ateşe verdi gene buraları
Büyüksün kolpadam![]()
Yine yarin oldu
G.Saray'a yakın bir kaynaktan aldığım bilgi.
Falcao Pazar günü G.Saray için geliyor.
(@ManuLonjon)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adamin belhanda ile iliskisi mi var?"Galatasaraya yakin bir kaynak"
yaw Manu, Belhanda söyledi de iste
Transferi yürüten adam %99 Galatasaray'da desin ama Şeref kolpa olsun.. Gerçi senin gibilerin derdi laf sokup geçmek ardı arkasını düşünmeden.. Bir babayiğitte 1-2 hafta sana ban verse arkasını düşünmeyip ne güzel olur..Şeref ateşe verdi gene buraları
Büyüksün kolpadam![]()
diagne köşe bayrağına koşuyor bir videoda görmüştüm ademe gidip sarılıyordu keşke maddi imkan olsada bu adamı takımda tutsak adama o kadar sövüldü sayıldı yinede ağzını açmadı üzülüyorumArkadaslar
Ademin golunden sonra yedek kulubesine ceken ve onun videosu varmi?
Kağnı gibi oynadığımız oyuna falcao cözüm olacak mı knk.Falcaoooooooooo
ban az oluradminlerden ricam bu ve bu tip hakaret içeren arkadaşların forumdan atılması adam bunun gibiler yüzünden girmiyor foruma özgür ayten falanda girmiyor ne işi var bunların aramızda yaw
diagne köşe bayrağına koşuyor bir videoda görmüştüm ademe gidip sarılıyordu keşke maddi imkan olsada bu adamı takımda tutsak adama o kadar sövüldü sayıldı yinede ağzını açmadı üzülüyorum