Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin gece 00:00da mi bitiyor transferdonemi
Berat Yesiri tanir misin?demistim en son cevap vermedinyalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim
incinirsin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bir taraftarim taraftar olmak icinde futbolu cok bilmek gerekmiyor zaten skora gore mutlu veya mutsuz olursun bu kadar .Ama Falcao gelse cok degisir ona goremeyecek kadarda kor degilim.Disiplin isini hoca illaki halledecektir .Ne demek, öğretmek için bizim çabamız. Ayrı gayrı yok. @Melih Sönmez taktik tarafında ben oyuncu tarafında yardımcı oluruz. Öğrenmenin yaşı yok renktaş.
Diagne out
hemen kaybolOzaman biz olalim. Unsal baskanda ordan 300 euro fiseklerse aramiza katabiliriz @Ünsal Vardar
artem dzyuba o kardeşimSobolev değil de rusya'da oynayan bir özbek vardı. O sanki daha iyi gibi geldi bana.
Avuçlarını yalasın ikisi deSON DAKİKA| Luiz #Gustavo, antrenman tesislerinde kendisine yöneltilen: #Monaco mu @Fenerbahce mi sorusuna:
« Takımdan ayrılacağımı düşünmüyorum. » yanıtını verdi. https://t.co/wICr85hC7T
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boştaki ben arfa alınır belhanda satılıp falcao alınır ve luyindamanın açığı kapatılır bu en iyi seçenek gibi duruyorDiagne out
Ben Arfa in
Ben Arfa vs belhanda.