- 22 Haziran 2012
- 12.180
- 5.605
- 2.013
NOOOLUR STP ALINNNNNN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence var yer açmak kadrodaKiraladıysak kesinlikle zorunlu opsiyon olmalı mesela 2.5 kira bedeli 5.5 zorunlu opsiyon olmalı, Yoksa kiralamanın hiçbir mantıklı tarafı yok.
Serdar Azmun (İran) olmasın o.Sobolev değil de rusya'da oynayan bir özbek vardı. O sanki daha iyi gibi geldi bana.
lütfen saçmalamayalım yaştaşSaglam ujfalusi tarzi bir stoper alsak
Marcao yu sol bek oynatsak ? Eski takiminda da zaman zaman oynamis hatirladigim kadar
Futbolu bıraktı adamArjen robben hala bir kulüple anlaşmadı galiba aslında sağa alınıp feghouli ortaya çekilebilir risk belki ama kulübede olması bize psikolojik üstünlük sağlar
Diagne her sene değer kaybedecek ve sezon sonu yine aynı şeyleri yaşayacağız, Eğer zorunlu değilse kalsın bizde ikinci forvet olarak ama zorunluysa gitsin direkt bonservisiyle 6 Milyona falan bile okeyim ben.
Vardi sanirim![]()
italia yazıyor önceden varmıydı?
Vardı![]()
italia yazıyor önceden varmıydı?
Ya değer kazanirsa?Diagne her sene değer kaybedecek ve sezon sonu yine aynı şeyleri yaşayacağız, Eğer zorunlu değilse kalsın bizde ikinci forvet olarak ama zorunluysa gitsin direkt bonservisiyle 6 Milyona falan bile okeyim ben.
lütfen saçmalamayalım yaştaş
Muslera'da penaltıdan gol atmıştı penaltıcımızı da Muslera yapalım bence..Saglam ujfalusi tarzi bir stoper alsak
Marcao yu sol bek oynatsak ? Eski takiminda da zaman zaman oynamis hatirladigim kadar
turinde olmasi lazimİtalyada evi mi varmış anlamadım